Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
16 Ekim 2023 18:42

Trendyol üzerinden 7 kitaplık bir set aldım. Kargo paketinden şüphelenerek yarısını açtık. İki kitap çıktı. Sistem üzerinden Satıcıya soru sor kısmını kullanarak 'neden 7 yerine 2 kitap gönderdiniz?' sorusunu sorduk. Bu sorudan sonra yazdığımız bütün mesajları red etti. Eşim ve Çocuğumun hesabından yazdık aynı şekilde hiçbir açıklama yapmadan hepsini ret etti. Trendyol asistan üzerinde başvuruda bulundum. Satıcı Trendyol üzerinden 'size neler yapacağı 'Adresin... Bu değil mi?' 'Kaç paralık adamsın?' 'Kafan çalışmıyor mu?' 'Sizin aklınızdan sorun Var' l a n' 'Def ol git' 'Yarın kapınıza avukatı gönderirim.' Tehdit ve hakaretlerde bulunmaya başladı. 3 iş günü beklememi söyledi. Bekledim ikinci gün aldığınız ürünleri iade edin. Mesajı geldi. 3. Gün müşteri temsilcisini tekrar aradım. Temsilci 'Aldığınız ürünleri iade edin. Paranızı gönderelim' dedi, Her iki 'müşteri temsilcisine de ben Parasını ödediğim ürünü istiyorum' dedim, hiç yardımcı olmadılar. Sürecin başından bu yana 10 gün geçti. Bunların tekrar gelmesi bir 10 gün daha sürecek. Bu kayıp zaman ne olacak neden aldığım ürünleri gönder miyorsuz dediğimde şaka gibi 'iade edin. Aynı satıcıdan tekrar sipariş verin' diyor. Şimdi nasıl güveneyim? Benim nazarımda işini ciddiyetle yapan bir firmanın yapmayacağı yaklaşımı sergiliyorlar. Benim buradaki zaman kaybım ne olacak? Sınavlara az bir zaman kaldı umurumda mı Trendyol? Değil! Tam bir ciddiyetsiz, Rez illik yaşatan ve müşterisini korumayan kalitesiz hizmet verdiğini anladım.

Selma sonuçtan memnun

26 Mart 2024 14:49
"Çok uğraştırdınız. Teşekkürler..."
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 18:47

25 Eylül 2023 20:38

07 Ağustos 2024 19:55
Trendyol'dan Gelen Ürünün Teslimat Sorunu Ve Kötü Müşteri Hizmeti
Trendyol'dan Gelen Ürünün Teslimat Sorunu Ve Kötü Müşteri Hizmeti
Kevser sonuçtan hiç memnun değil

Kevser
31 Mayıs 2024 13:54