Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol GO Anteplioğlu Öztat Baklava Kadayıf Teslim Edilmeyen Ürün

27 Şubat 2024 10:21

Trendyol GO - Anteplioğlu Öztat Baklava Kadayıf (Mehmet Akif Ersoy Mahallesi) restoranından bazı ürünler satın aldım, ancak sonrasında yaşadığım bir sağlık sorunu nedeniyle gelen telefonu duyamadım ve ürünü teslim alamadım. Teslim almadığım bir ürüne 280 TL ödeme yapıldı. Trendyol GO asistanına iki kez bağlandım; birincisi bana kuryenin 5 dakika beklediğini ve kapıya bir not astığını söyledi. Kontrol ettiğimizde kapıda veya yan binalarda herhangi bir not bulunmuyordu. Daha sonra başka bir asistana bağlandım; ikinci asistan ise kuryenin ürünü imha ettiğini belirtti. Benim ödediğim bir ürünün nasıl imha edilebileceğini anlayamıyorum. 'Size özel ürün' deniyor, ancak ben sadece baklava aldım; üzerine adım yazılıp fıstıkla süslenmediği için bu nasıl bana özel bir ürün oluyor? Bu durum haksız kazançtır ve acilen paramın iadesini talep ediyorum. Çözüm olarak, ürünün Anteplioğlu Öztat Baklava Kadayıf restoranına (Mehmet Akif Ersoy Mahallesi) bırakılması ve benim müsait bir zamanda gidip alabilmem daha uygun olurdu. Ürünün imha edilmesini kesinlikle kabul etmiyorum ve paranın geri yatırılmasını istiyorum. Tarafıma acil bir dönüş yapılmasını bekliyorum.

Gamze
Gamze
01 Mart 2024 11:07

Herhangi bir geri dönüş almadım. Ücret iadesi de almadım. Nasıl bir sonuçlanma bu kesinlikle bir daha tercih etmeyeceğim bir uygulama zaten sildim.

Muhammet
09 Şubat 2024 02:22
Can sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 14:11

23 Şubat 2024 14:42