Talip sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Express Kargolarımızın Desisini Her Zaman Yüksek Giriyor

22 Aralık 2023 20:26

Biz Trendyol'da satış yapan bir firmayız. Günlük ortalama 50 adet kargo çıkarıyoruz. Bu kargolarımızın tümünü Trendyol Express ile gönderiyoruz. Trendyol'daki mağaza adımız Biofresh Organics (ID 263058), üretim yerimiz ise Hatay Samandağ'dadır. Gönderdiğimiz kargoların desileri her seferinde kargo şirketinin çalışanları tarafından gereğinden daha yüksek giriliyor. Kargolarımızın büyük bir kısmı 2 desi olması gerekirken, hesaplama yapılmadan göz kararıyla 3 desi olarak işleniyor. Her kargo başına zararımız bu yüzden 6.56 TL oluyor. Günlük çıkarılan kargo adedini düşündüğümüzde, zararımız günlük olarak 300-350 TL arasında değişmektedir. Bu durum, kargo çalışanının işini doğru yapmamasından kaynaklanan bir zarar olarak bize yansımaktadır. Şikayetimize delil olarak bir video ekledik. Trendyol'a konuyla ilgili daha önce talep açtığımızda, kargo şirketinin işleyişine karışamayacaklarını ifade ettiler. Ancak bu kargo şirketi Trendyol'un kendisine ait olduğu için mağduriyetimizde doğrudan bir etkisi bulunmaktadır. Yapılması gereken, Trendyol Express kargo çalışanının kargolarımızın desisini doğru bir şekilde hesaplayarak girmesidir. Gereğinin yapılmasını talep ediyoruz.

profile profile

04 Ekim 2023 14:58
Trendyol Satıcı Panelinde Sorun Var

Miniko
25 Eylül 2024 18:11
Trendyol, Fazla Desi İle Kargo Göndererek Haksız Para Kazanıyor!
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Satıcıları Zarara Uğratıyor Mağdur Ediyor

22 Nisan 2024 22:15