Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Dsm Grup Danışmanlık İlet. Sat. Tic. A. Ş

24 Eylül 2024 15:55

Trendyol'dan kendi bünyesi altında satışını yaptığı DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Sat. Tic. A.Ş.'den 09.02.2024'te hem eşime hem kendime aldığım 2 adet, biri siyah biri gri, Redmi Watch 3 Active sesli akıllı saatlerden biri, 2 hafta önce çocuğumun okulu dolayısıyla şehir dışında Muğla'da yaşamaya başladığım sırada, eşime almış olduğum gri olan saat bir gün aniden çalışmadı ve açılmadı. Saati Trendyol'u arayıp incelenmesi için talepte bulundum. Trendyol da bana kargo kodu verip faturası ile yollamamı belirtti. Geçen hafta Muğla'nın uzak bir ilçesinden gidip Aras Kargo'ya ürünü kargoladım. Fakat bugün beni Trendyol iptal iade biriminden arayıp ürünün kutusunu ve şarj kablosunun olmadığı için geri yollayacaklarını belirttiler. Arkadaş, ben şehir dışındayım, ürünü faturası ile beraber size yolladım, kutusunu ne yapacaksınız? Arızalı olan saat, kutusu değil, faturası belli. Ben buraya kutusunu getirmek ya da tutmak zorunda mıyım? Ürünün ayrıca İstanbul'a gidip kutusunu mu alayım, 4-5 bin lira yol parası verip? Bu nasıl bir mantık? Faturası mevcut. Ayrıca durumu Trendyol'a anlatmama rağmen maalesef diyerek garantili ürünü incelemeden geri göndereceklerini söyleyip telefonu kapattılar. Ürünü ayrıca kendileri satıyor ve kesinlikle arkasında durmuyor, faturası olmasına rağmen incelemiyor, arıza tespiti yapmadan oyalamak için ve mağduriyet yaratıyorlar. Trendyol'un faturası olmasına rağmen ürünümü kabul etmemesini iyi niyet olarak değerlendirmiyor, bir an önce konu hakkında çözüm üretmelerini bekliyorum.

17 Ağustos 2024 13:51
Trendyol Ve Aras Kargo Arasında Kalan Kargom
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

29 Şubat 2024 11:37
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ferhat
25 Ekim 2024 13:30
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
23 Mart 2024 10:13