Trendyol Başkaları Tarafından Yapılmaya Çalışılan Adres Değişikliği

23 Şubat 2024 11:25

Trendyol, 23.02.2024 tarihinde saat 01:20'den itibaren telefonuma bilgim dışında adres değişikliği ile ilgili şifre göndermeye başladı. Kredi kartı bilgilerimi sildim. Şifre değişikliği yaptım ve siparişleri kontrol ettim. Hesabı sil seçeneğini kullandım; 15 gün sonra silineceğini öğrendim. Bu sabah itibarıyla 3 mesaj daha aldım ve adres değişikliği ile ilgili Trendyol müşteri hizmetlerinden bilgi alabileceğim birine ulaşamıyorum. Giriş bilgilerimi kontrol ettiğimde farklı bir giriş görünmüyor. Trendyol'un bu kadar ulaşılmaz olması güvenimi sarsıyor. Güvenlik sorunu yaşıyorum ve muhatap bulamıyorum. Bu şikayeti yazarken hala bana mesajlar geliyor. Adres değişikliğini ben yapmıyorum, lütfen artık şifre göndermeyin.

23 Şubat 2024 17:41

Daha önce de buraya yazdım. Trendyol ne yapıyor böyle adıma alışveriş yapılıyor ve Trendyol ulaşamıyorum. Trendyol kargo firması başkasının adına benim üzerimden kargo çıkarmış. Kargo mesajı geliyor biri ne olduğunu açıklarsa sevinirim. Nasıl oluyor da benim profilime girilip alışveriş yapılabiliyor güven sıfır Trendyol

Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
03 Mayıs 2024 02:07

20 Temmuz 2023 11:13
Murat sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 11:40
Tugce sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 00:13

Trendyol Kategorileri