Fevzi sonucu yetersiz buldu

EPA Teknoloji Ve Trendyol Mağduriyetleri

26 Ekim 2023 15:12

Trendyol üzerinden EPA teknoloji firmasından Baymak lunatech 30 KW kombi aldım. Kombi tesliminde kombinin kapağı kırık olarak teslim edildiği anlaşıldı ve EPA teknoloji ile iletişime girildi. Sonuçta iade edin denildi. İade edildi. Bundan sonra 21 gün iade incelemesi yapıldı. 26 gün sonra benim çabalarımla EPA teknoloji tarafından ücret iadesi yapılacağı bunu Trendyol'un yapacağı bildirildi.

Mağduriyet mağduriyet mağduriyet.

Trendyol firmasına telefonla (çağrı merkezi numarasından sesli yanıt sistemi haricinde canlı) erişim yok.
Trendyol firmasına uygulamasındaki canlı destek üzerinden canlı bir bağlantı yok. Kurgulanmış senaryolara göre yönlendirme var.

Kep adresi üzerinden Trendyol mail yolu ile iletisim kapalı mailler teslim edilemedi (deliwery) geri gönderilmektedir.

Şu anda almış olduğum kombi fiyatı arttı ve kredi kartına taksit sayısı azaldı.
Bankam tarafından e ticaret için verilen indirim promosyonu kaldırıldı.
Mağduriyet mağduriyet mağduriyet üzerine yine mağduriyet.
Kombi gönderildiği için eskisi sokuldu. Anılan bir buçuk ay kadar süre ile sıcak su ihtiyacı karşılanamadı ve şu anda havaların da soğuması nedeni ile ısınma ihtiyacı da karşılanamamakta.

Bir alışveriş yaptım diye bu alışverişin parasını taksitlere uygun ödemeye başladım diye bu iki firmanın beni bu kadar mağdur etmesini sindiremiyorum.
Lütfen bu şirketlerin beni mağdur etmeleri ile ilgili gerekli işlemleri yapınız.

Fevzi
Fevzi
01 Kasım 2023 15:38

Aramalarım sonucunda EPA teknolojiye uygulama üzerinden erişimle iadenin 27. Günde kabul edildiği bildirildi. Ödemeler ve taksitler iade edildi. Trendyol tarafından 350 TL mağduriyet primi tanımlandı. Yeniden Trendyol üzerinden aynı ürün tarafımdan satin alindi. Kargo dun ulaştı kutu henüz açılmadı. İnşallah kırık dökük ve arızalı çıkmaz diye dua ediyorum.

27 Ekim 2023 22:53
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 00:28
Trendyol Ve Satıcısı Olan EPA

Abdullah
31 Temmuz 2023 15:18

17 Eylül 2024 12:15
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
01 Ekim 2024 09:32