19 Ekim 2023 16:012.006

Merhabalar Teknosa'dan almış olduğum himo z20 elektrikli bisikletim dün geldi fakat defolu geldi. Kutusu zaten delikti. Bisikleti kurarken fark ettim ki ön pedal gövdesi tamamen yamuk pedal çevirince zincir atıyordu. Ayrıca pompası da bozuktu. Aradım, fotoğraf ve mail ispatlı videolar da attım. Ürün değişimi talebinde bulundum. Teknosa müşteri hizmetleri beni aradı ve Xiaomi müşteri hizmetlerini aramamı söyledi. Verdikleri numara 0850 3051923 ile zaten ulaşamadım hep meşgul çalıyordu. Kendim internetten Xiaomi müşteri hizmetlerini arayınca böyle bir ürünü olmadıklarını söylediler. Teknosa'dan almış olduğum bisiklet ile arada kaldım şu anda. Yurtta kalıyorum öğrenciyim bir taraftan okul bir taraftan böyle şeylerle uğraşmak gerçekten çok can sıkıcı. Bir an önce ürünüm değişimini talep ediyorum. Kargo şubesine götürmem pek mümkün değil. Teknosa firmasının bu durumu düzelteceğini biliyorum en kısa sürede yeni bisikletim gelir umarım. Bu şikayetimi de durumu düzeltirlerse seve seve çözüldü olarak işaretlerim.

31 Ekim 2023 13:27

Teknosa'dan almış olduğum himo z20 elektrikli bisikletin teknosa.com üzerinden 25 Ekim tarihinde iade işlemi in başvurdum. Ayin 28i Hepsijet kargoyu adresimden teslim alınacak şekilde seçtim. Hepsijet kargo küçük araba yollamış. Eleman bu kargoyu alamayacağını 30ekim pazartesi günü XL kargo geleceğini söyledi Hepsijet müşteri hizmetlerini aradım 30 Ekim günü gelip kargonuz alınacak dedi fakat gün içinde full yurttaydım ne arayan oldu ne soran Hepsijet'i bugün aradım Teknosa'yı arayıp yeni iade talebi oluşturmam gerektiğini söyledi böyle şeylerle ben mi uğraşmam lazım. Zaten Teknosa'nın uğraştığı yok 14 gün oldu alalı ilk günden beridir iade etmeye çalışıyorum bir kargoyu alıp parayı iade etmek bu kadar zor mu yazık. Öğrenciyim üstelik bugün sınavım vardı bugün hangi iste yetişeceğimi şaşırdım bir önce Teknosa'nın ve Hepsijet'in bu durumu düzeltmesini istiyorum

19 Ekim 2023 16:03 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle Teknosa’yı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzgünüz. Talebinizin çözümlenmesi için gerekli incelemelerimizi yapmaya başladık. Memnuniyetinizi sağlayabilmek için çözüm önerilerimizle sizi en kısa sürede arayacağız. İyi günler dileriz. Teknosa

20 Ekim 2023 10:44
Eki aç

Tekrar müşteri hizmetleri aradı elinden geleni yapacağını söyledi ayrıca kutu hasarlı mi diye bakmalıydınız dedi lakin ben kargoyu alalı 2 gün olmuş daha görseldeki mesajı dun gece yolluyorlar hem SMS'i geç atıyorsunuz hem suçlu biz oluyoruz acilen ya bisikleti değiştirin ya da para iadesi istiyorum

24 Ekim 2023 11:25

Ne arayan var ne soran gün geçirmeye çalışıyorlar ilk işim Tüketici Hakları'na başvurmak olacak.

24 Ekim 2023 16:35

Aradılar ders saatine denk geldi tekrar arayın lütfen

25 Ekim 2023 10:32

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza iletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili geri bildiriminizi hassasiyetle değerlendirdik. Çözüm süreci ile ilgili tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Teknosa için memnuniyetinizin her zaman ön plandadır. Sonuçlanmış talebiniz ile ilgili bugün SMS ile ilettiğimiz anketimize katılmanızdan mutluluk duyacağız. İyi günler dileriz. Teknosa

28 Ekim 2023 14:16

İptal için çıkış şubesine yollanmak üzere iade talebi oluşturdum Hepsijet kargoyu seçtim cumartesi günü gelmesi için kargocu geldi kutunun fotoğrafını çekti bu araba alamayacağını söyledi. Pazartesi günü XL kargo arabası gelecekmiş. Ne çektim ben bu bisikletten anlamadım. Hepsijet'te de zaten iade numarasını verince görüntüleyemiyorlarmış. Teknosa'yı aradım temsilci de onayladı bu durumu. Acilen hangi kargo şirketi alıyorsa alsın artık şu bisikleti artık. Acilen Teknosa'nın beni aramasını bilgi vermesini istiyorum.

6 Kasım 2023 10:59

Daha hala bekliyorum hayatımda hiç bu kadar mağdur edilmedim 3. Haftaya girdik yav bir kargo ya hi kargoyla anlaşıp götüreceksiniz

10 Aralık 2023 10:20

Aynı üründe aynı bisikletin aynı yerimde aynı sorunu bende yaşadım aldığım mağaza farklı ama aynı sıkıntıları yaşattılar keyif için aldığım ürün eziyet oldu bir de teknik servisin neresi olduğu belli değil Xiaomi kesinlikle değil temsilciler böyle bir ürünümüz daha doğrusu elektrikli bisikletleri yokmuş kurulum için zorla bir adres aldım bakalım oradan ne çıkacak 😁

Teknosa'dan Alınan Ürünün Teknik Servisi Yok

23 Kasım 2023 23:531.184

Teknosa'dan almış olduğum Himo Z20 Xiaomi elektrikli bisikletin servisini araştırmak istedim ancak hiçbir şekilde servis...

Teknosa'dan Alınan Ürünün Teknik Servisi Yok

Teknosa'dan Aldığım Xiaomi Himo Z20 Bisiklet

22 Ekim 2023 15:343.290

Merhabalar geçen hafta Teknosa'dan Xiaomi Himo Z20 elektrikli bisikleti aldım. Kutuyu açtım, zaten kurulum gereken bir ş...

1 Yorum

Tümünü Gör
Teknosa Eskişehir Özdilek Şube Açılmış Ürün Sattı Ve Değişimi Reddetti!

Teknosa EskişehirÖzdilek Şube Açılmış Ürün Sattı Ve Değişimi Reddetti!

Ali

Hatice
Teknosa Roborox Curvx Robot Süpürge Arızası

Teknosa RoboroxCurvx Robot Süpürge Arızası

Seher
Teknosa Çaycı Değişim Süreci!

Teknosa ÇaycıDeğişim Süreci!

Fatih
Teknosa Arızalı Ürün Sattı!

Teknosa ArızalıÜrün Sattı!

Ademm