29 Ağustos 2024 11:50

Teknosa.com üzerinden 27.08.2024 tarihinde Apple kulaklık siparişi verdim. Siparişi verirken stokta olan mağazadan teslim seçeneğini seçtim. Ne hikmetse mağazada stok yokmuş ve başka mağazadan talep etmişler. İstanbul içi normal standart kargo teslimi 1 gündür. Fakat 2 gündür ne teslim alabileceğim mağazaya ulaşabiliyorum, ne de Teknosa müşteri hizmetleri sorunumu çözebiliyor. Bunlar yetmezmiş gibi 28.08.2024 tarihinde teknosa.com adresine kayıtlı mail adresimle Teknosa'ya ait web sitesine giriş yapamamaya başladım. Başka bir mail adresi ile giriş yapılabiliyor fakat sipariş verdiğim mail adresiyle giriş yapmaya çalıştığımda engellenmiş bir teknosa.com ile karşılaşıyorum. Kısaca anlayacağınız teknosa.com web sitesi müşterisini engellemiş oluyor. İptal için müşteri hizmetlerini arıyorum kullanıcı panelime giremedikleri için iptal edemiyorlar. Arkadaşlar sizi arayacak diye geçiştiriyorlar. Sonuç olarak para Teknosa'da, ürün nerede belli değil biz beklemeye devam ediyoruz. Görüntü olarak nasıl siteye girmek istediğimde nasıl bir engelle karşılaştığımı ekliyorum.

29 Ağustos 2024 11:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)
29 Ağustos 2024 13:12

Şikayetvar.com 'a bu şikayeti yazdıktan hemen sonra ne hikmetse hemen kullanıcı adım ile web sitesine giriş yapabiliyorum. Ama tabii ki siparişle ilgili bir bilgi yok. Hala sipariş alındı aşamasında.

Stokta Olmayan Ürünü Sattılar Paramı İade Etmiyorlar

Beyza
23 Ekim 2025 17:34

Ömer
24 Aralık 2024 18:38
Kargoya Verilmeyen Kulaklık Siparişi
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
03 Aralık 2024 14:47
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
02 Ocak 2024 16:22
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Gülay
20 Mart 2024 00:03