Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 21:28

Teknosa Aksaray şubesinden Xiaomi s10t robot süpürge aldım. Ürün ilk başta mop yapmıyordu garantiye gönderdim yapıldı deyip gönderdiler. Sorun çözülmedi. Sonra kendini sıfırladı sürekli olarak fabrika ayarları yüklendi uyarısı çıkıyor. Bağlantı kuramıyorum yine garantiye gönderdim yapıldı denildi ancak hiçbir işlem yapılmamış sorun yine aynı. Ürünü iade etmek istiyorum almıyorlar. Teknosa nın çalıştığı yetkili servis kimse işini yapmıyor. Teknosa da buna sessiz kalıyor ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun servis hiçbir şekilde ilgilenmiyor diyor. Bunu diyen Teknosa çalışanı. Şimdiye kadar bütün elektronik ürünlerimi Teknosa'dan aldım ve satış sonrası destek konusunda en güvendiğim mağazaydı. Ancak bunun üzerine ya Teknosa artık ilgili bir mağaza değil ya da Teknosa Aksaray şubesi ilgisiz. Konuyla alakalı fatura ve sözde servisin yaptık. Dediği formu da buraya ekliyorum

06 Aralık 2024 21:48 (Şikayetten 19 dakika sonra)
13 Aralık 2024 11:55

Teknosa tarafından konu ile alakalı araştırma yapılıp tarafıma dönüş yapılacağı söypendi. Ancak 5 gündür hiçbir şekilde iletişime geçen olmadı.

Derya sonuçtan memnun

Derya
18 Şubat 2025 21:49
Teknosa'dan Aldığım Robot Süpürge Sürekli Arızalı Ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz

Başak
19 Aralık 2023 15:15
Teknosa Garanti Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Bilgi Alamama Şikayeti

Şeyma
30 Eylül 2023 23:16
Teknosa Ürün Servis İşgüzarlığı
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
30 Eylül 2023 19:58