Tefal Type 5242 Baskül Ayak Sorunu

04 Ocak 2024 11:22

Tefal Type 5242 dijital tartının dört ayağından birindeki halkalardan biri çıkması sebebiyle ayak boyu kısaldı ve tartı çalışmaz hale geldi. Tartının hiçbir sorunu yokken, küçük bir halkanın eksilmesi sebebiyle tartı kullanılamaz duruma düştü. Tartının garantisi olan iki yıl dolduğu için değişim de yapılamıyor. Küçük bir parça (plastik halka ayak) yüzünden çalışan tartıyı çöpe atmak zorunda kalacağımı düşünmek üzücü. Markasına güvenerek, piyasada bundan çok daha ucuz tartılar varken uzun ömürlü ve sağlam olacağını düşünerek tercih ettiğim Tefal marka tartı, beklentilerimi karşılamadı. Tefal markası eğer bu duruma bir çözüm bulamazsa, marka tanınırlığına ve ürettikleri ürünlerin arkasında durma anlayışına yakışmayan bir imaj oluşturacak. Bu nedenle, grubun tüm ürünlerini bundan sonra satın almayı yeniden düşüneceğim. Markanın ürünlerinin arkasında durmasını ve tüketicinin memnuniyetini gözetmesini umarım.

04 Ocak 2024 12:25 (Şikayetten 1 saat sonra)

05 Ocak 2024 12:18
05 Ocak 2024 16:22

Şikayetim üzerine Tefal firması geri dönüş yaptı ve söyledikleri bunun gibi ürünlerin aksesuar ürün olduğu, yedek parçalarının üretilmediği ve garanti süresi bittiğinde üründe bir sorun oluştuğunda parça temin edemediklerini söylediler. Sözün kısası aksesuar ürün olarak tanımlanan Tefal ürünleri için garanti süresi sonrası oluşacak sorunlarda çöpe atmanız gerekecek. Benzer ürünlerden kat be kat pahalı ürün satan ve dünya markası olduğunu iddaa eden Tefal markasına yaklaşmayan bir durum bu. Sonrasında Tefal'in teklifi çok daha sinir bozucuydu. 8.500 TL üzeri Tefal shoplardan alışveriş yaparsam %35 indirim kodu göndereceklerini söylediler. Oldu hem beni mağdur edin hem de ben sizden ürün alarak (hem de alt sınırı 8.500 TL) size tekrar para kazandırayım. Bari baskül alın indirim yapalım deseydiniz. Gerekirse ürünün videolarını çekip internet üzerinden yayınlayarak ve ilgili kurumlarda hakkımı arayarak benim gibi mağdur olan tüketicilerin mağduriyetini her yerde duyuracağım. Tefal almayı düşünen veya düşünmeyen herkese de bu yaşadığım mağduriyeti anlatacağım. Bir tüketici ve müşteri olarak bu tutumu ve ürünlerine bu şekilde yaklaşımını da Tefal gibi büyük bir markayla özdeşleştiremedim. Ne zorluklarla kazanmış olduğumuz parayı böyle çöpe atmayı da kabüllenemiyorum. Tüm haklarımın saklı kalarak bu durumu ilgili mercilerle paylaşarak hakkımı arayacağımı bildiririm.

05 Ocak 2024 16:26

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

05 Ocak 2024 16:48

Tefal den tekrar dönüş oldu. %35 indirim tekliflerinde üst sınırın 8.500 TL olduğunu ve alışveriş yapılacak yerin tefal.com.tr olduğunu söylediler. Mesaj ı ben yanlış okumuşum. Sundukları teklif tefal.com.tr den 8.500 TL üst limitli alışverişimde % 35 indirim olduğu yönünde. Ama bu durum da mağduriyetimi gidermemekte olup haklarımı arayacağımı bildiririm.

Onur sonucu yetersiz buldu

Hatalı Ölçüm Yapan Baskül Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Vasfi
09 Şubat 2025 14:05
Hatalı Ölçüm Yapan Baskül Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Alpaslan sonuçtan hiç memnun değil

Alpaslan
27 Mart 2024 17:55
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
04 Kasım 2025 18:56