Gozde
19 Temmuz 2024 12:02

Sadece 4 ay önce aldığım Tefal Premiss Tartı'nın camı, tartılma sonrası yerine koyarken, bir önceki 8 yıl önce aldığım ve sorunsuz kullandığım diğer Tefal tartıma hafifçe dokunduğu anda birden patladı ve paramparça oldu. Bu tartı elimizden düşmedi, üzerine bir cisim düşmedi, sert bir darbe almadı. Belirtilen kilodan fazla bir kişi tartılmadı! Cam kırılmaları garanti kapsamına girmez diyerek işin içinden çıkılmaya çalışılması ve sorumluluk üstlenilmemesi kabul edilemez. Bir önceki neredeyse 8 yıllık Tefal tartının camına o zamana kadar hiçbir şey olmamışken, Premiss model tartının camının 4 ayda (ki kaç kez kullanılmış olabilir) patlaması, bir mühendis olarak belirtiyorum, camın malzemesinde ve üretiminde ciddi bir sorun olduğunu gösterir ki, müşterinin sağlığı açısından güvenliğini tehdit edici bir unsurdur. Garanti kapsamında sağlam bir model ile değişimini önemle talep ediyorum.

20 Temmuz 2024 09:02 (Şikayetten 20 saat sonra)

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza

09 Mart 2024 12:55

Tefal Type 5242 Baskül Ayak Sorunu

Remzi
04 Ocak 2024 11:22
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
04 Kasım 2025 18:56
garanti-kapsamindaki-tefal-baskulum-icin-degisim-destegi-alamiyorum-3.jpg
Alpaslan sonuçtan hiç memnun değil

Alpaslan
27 Mart 2024 17:55