Tefal Silence Force Cyclonic Süpürge

Tefal Silence Force Cyclonic Süpürge
Şule
05 Eylül 2024 14:05

Tefal Silence Force Cyclonic marka süpürgemin başlığı yırtıldı. Tefal yetkili mağaza bize yan sanayi ürününü verdi ve süpürge başlığı hiçbir işe yaramıyor. Süpürmüyor. Beş yıllık garantisi var diye almıştık. Garantiye götürdüğümüzde o beş yıllık garanti anlaşmasının olmadığını ancak hala süpürge paketlerinde beş yıl garanti var diyerek müşterilere yalan söylediklerini söyledi. Mağduruz. Fotoğraftaki başlık ise hiçbir şekilde süpürmeyen süpürge başlığına ait

05 Eylül 2024 14:58 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Şule
05 Eylül 2024 14:59

Haber bekliyorum öyleyse teşekkürler.

07 Eylül 2024 15:20

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Pınar

Aynı başlığı bana da sattılar berbat bir başlık tüm İzmir'e eski halini sordum yok artık yretilmeyecekmis. Mağaza da ise hala eski başlık ile teşhir yapılıyor. Sonuç iade ettim.

Emine sonucu yetersiz buldu

Emine
05 Nisan 2024 20:25
Tefal Süpürge Başlığı Yırtıldı

Tefal Silence Force Cyclonic Süpürge Başlık Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği

Erkan
25 Aralık 2024 18:36
Haydar sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Süpürge Başlığı Kırılma Sorunu

Haydar