Erkan sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2024 21:53

09.03.2024 Tarihinde Media Markt Optimum AVM şubesinden Tefal marka FV9850Pure max Ütü satın aldım. Ertesi gün cihazı kullandığımızda altından su akıtmaya başladı. Birkaç kez daha denedik ve aynı şekilde su akıttı. 16.03.2024 tarihinde Media Markt'e götürdük iade etmek istediğimizi belirttik. Servise gönderdiler. Servis üründe sorun olmadığını belirtip tekrar bize gönderdi. Tekrar su akıtma ve buna bağlı sigorta atma sebebi ile 16.04 2024 tarihlerinde ikinci kez iade talebi ile Media Markt'e götürdük. Servis kart değiştirip tekrar bize geri gönderdi. Kesinlikle Media Markt arkasında durmuyor, Tefal de çok kalitesiz ve ürününün arkasında durmayan bir firma. Seçiminizi tekrar değerlendirmelisiniz.

02 Mayıs 2024 08:47 (Şikayetten 10 saat sonra)

14 Mayıs 2024 10:31

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

22 Mayıs 2024 11:25

Merhaba, Bana ulaşılamadığını, bu nedenle müşteri iletişim merkezi ile görüşmemi belirtmişsiniz. Aradım ve görüştüm. Ben sizden çözüm olarak ürün iadesini ve ücretin geri ödenmesini talep ediyorum. Siz çözüm olarak, ürünü tekrar servise götürmemi önerdiniz. Çözüm üretemeyen bir firmadan ancak bu beklenirdi. Ürünleriniz kalitesiz olduğu kadar, satış sonrası hizmet kalitenizde bir o kadar kötü. Çevreme Tefal marka ürünleri almamaları konusunda fikrimi söyleyeceğim.

25 Mayıs 2024 12:57

Suat
05 Mayıs 2024 11:06

Suat
04 Mayıs 2024 11:51
Tefal Media Markt Beni Mağdur Etti.
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Ütü İlk Günden Beri Kireçli Su Püskürtüyor, Değişim Veya İade Talebim Karşılanmıyor

Nihan
28 Eylül 2025 14:17
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
03 Aralık 2024 11:57