Burcu sonuçtan hiç memnun değil

TEB 13 Yıllık Müşteriye Yanlış Kart Gönderimi Ve Mağduriyet

10 Eylül 2024 19:51

13 yıldır kartını kullanmakta olduğum TEB Bankası, talebim olmadığı halde SHE kartımı Troy özellikli olanla değiştirmek üzere yeni kart göndermiştir. Gelen kartı kullandığım zaman eski kartım iptal olmuştur. İlk gün birkaç yerden alışveriş yaptım ama ikinci gün çoğu yerden alışveriş yapamadım. Müşteri hizmetlerini aradığım zaman belli mağaza ve online sitelerin Troy özelliğini desteklemediğini belirttiler. O zaman Troy özellikli olmayan SHE kart istiyorum dediğimde ise onu yapamayacaklarını, ancak Bonus özellikli yeni kart iletebileceklerini söylemişlerdir. Aylık 50 bin TL minimum harcamam olan bir kartı 13 yıl sonra kapatmak zorunda kalacağım ancak şu an neden banka yüzünden mağdur olduğumu anlayamadım. Çözümleri de yok.

11 Eylül 2024 09:20

Dün TEB SHE Card Troy'la ilgili bir şikayette bulunmuştum, bugün farklı bir sorun daha yaşadım. 1yıldır eğitim harcamalarını (her ay) kampanya katılımı sağlayarak taksitlendiriyorum. Gene aynı kurumdan aynı pos cihazı ile ve doğru bir şekilde kampanya katılımı sağlayarak aylık ödeme yaptım. Normalde 9 taksite bölünmesi gerekirken işlem tek çekim yapılmıştır. Bankanın yanıtı ise Pos cihazı Troy özellikli olmalıdır. Hiçbir alışverişimde pos cihazınız Visa mı mastercard mı aaa benim kartım Troy demedim, ayrıca kampanya detayında bu tanımlamada yapılmamıştır. Benim kartımın süresinin dolmasına 4 yıl var iken Troy kart gönderip hiçbir özelliğinden bahsedilmemiştir. Mağduriyetimin giderilmemesi halinde ise tüm ses kayıtları ve evraklarla yasal sürece gideceğimi belirtmek isterim. Bu saatten sonra da TEB yerine Bonus özellikle alternatif bankaları değerlendirmem gerektiğini anladım. Bu kadar yeni bir sistemi müşteriye sanki kart adı değişmiş gibi yansıtmak yanlış. Kayıtlardan çıkardım bana bugüne kadar hep TEB SHE Card diye gönderilmiş, TEB SHE Card Visa yazmamışlar. Şu anda kartı TEB SHE Card Troy diye gönderince ben bankanın kart adı değişti zannederek kullanıma açtım, vatandaş olarak bilme yükümlülüğümde yoktur.

10 Eylül 2024 19:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

11 Eylül 2024 17:34

Banka konuyla ilgili tabii ki aramadı, sadece müşteri hizmetlerine açtığım şikayete artık troyla çalışıyoruz, şikayetiniz hizmetimizi arttırmak için değerlendirilecektir demişlerdir. Kartımı kapatarak yasal süreçle devam edeceğim.

16 Eylül 2024 14:36

Ek olarak; Bonus kartla ay başında kampanyadan kazandığım bonusumu da iptal etmişlerdir.

TEB Troy Ek Kart Yerine Visa Gönderiyor.

Zehra
22 Haziran 2024 15:59
TEB Troy Ek Kart Yerine Visa Gönderiyor.
Emel sonucu yetersiz buldu

Emel