Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartı Başvurusu Ve Yanlış Bilgilendirme Karmaşası

Muhammed
27 Kasım 2024 18:28

CepteTeb mobil uygulaması üzerinden kredi başvurusu yaptığım sırada bana ön onaylı kredi kartı teklifi sunuldu. Bunun üzerine kabul ettim ve sonrasında diğer bankalardaki kredi kartlarımın limitleri dolayısıyla kartın askıda olduğu ve diğer bankalardaki limit güncellenince gönderileceği bilgisi verildi. Bunun üzerine bankayı arayıp bilgi almak istediğimde, bana bu limitlere takılmadan kredi kartının onaylanacağı söylenerek işlem başlatıldı. Ancak yapılan işlem sonrasında, halihazırda onaylanmış kredi kartının iptal olduğunu ve bana bilgi verilmeden yapıldığını öğrendim. Daha sonra bununla alakalı şikayet talebi oluşturduğumda, talep ile alakalı bilgi mesajının yanımdaki arkadaşıma geldiğini gördük. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradığımda, kayıtlı numaranın arkadaşımın numarası olduğunu öğrendik. Hayatımda yaşadığım en saçma olay döngüsü bu oldu. Arkadaşımın TEB üzerinde herhangi bir hesabı yok. Lütfen bir an önce işlemlere başlayın. Rica ederim.

27 Kasım 2024 18:41 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Siyar sonuçtan hiç memnun değil

TEB Bankası'nın Ön Onaylı Kredi Kartı Mağduriyeti

20 Ağustos 2024 23:04
"Teşekkürler"

Mahmut
02 Temmuz 2025 14:13
canli-destekte-yetersiz-ilgi-ve-kredi-karti-iptal-surecinde-hayal-kirikligi-2.jpg
canli-destekte-yetersiz-ilgi-ve-kredi-karti-iptal-surecinde-hayal-kirikligi-1.jpg

Onaylanan Kredi Hesabıma Aktarılmadı, Mağduriyetim Giderilmiyor

Engin
21 Ağustos 2025 11:03
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
16 Kasım 2023 13:00