İpek sonuçtan memnun

Turkcell Superonline Hayal Kırıklığı

Turkcell Superonline Hayal Kırıklığı
19 Ağustos 2024 19:10
İpek'in Teşekkür Mesajı
“Özellikle gelen personel çok tecrübeli ve bilgiliydi kısa sürede sorunu çözdü çok teşekkür ederim Mert bey”

Neredeyse 15 gündür interneti sağlıklı bir şekilde kullanamıyorum. Müşteri hizmetlerini arıyorum arıza kaydı oluşturuluyor. Türk Telekom altyapısı ile hizmet sağlandığından arıza Türk Telekom Ekiplerine bildiriliyor. Türk Telekom altyapı kontrol ediliyor arıza olmadığı Turkcell Superonline sisteminde arıza olduğu bildirilmiş olmasına rağmen bir türlü sorunu çözemiyorlar. Bugün Modemden resetleme yapamadık. Müşteri temsilcileri iki defa yönlendirdi olmadı cihaz resetlenmiyor. 03129798012 numaralı telefondan 13;26 arayarak 15:30 randevu verdiler ekiplerimiz gelecek diye. 18;35 oldu hala gelen yok aramadılarda. Müşteri temsilcisini arıyorum neymiş efendim ekipler modem deki arıza için gelir arıza bizden kaynaklı değilse 300 servis ücreti yansır mış. Modem zaten sizin malınız biz zaten canımız sıkıldıkça dükkanda sizin modeminizle top oynuyoruz. İyi misiniz siz ya arızayı giderin bizden kaynaklı bir durum varsa zaten sizden ne kaçmış ki, verilmeyen hizmetin parasınıda alırsınız fazlasınıda. Tam bir hayal kırıklığı yazıklar olsun sizin gibi hizmet vermeden ücret alanlara.

19 Ağustos 2024 19:11 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

20 Ağustos 2024 08:20

Merhaba İpek Hanım, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

İpek
İpek
30 Ağustos 2024 10:13

Barış sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 17:39
Superonline Haksız Yere Servis Ücreti
Superonline Haksız Yere Servis Ücreti

17 Aralık 2024 17:38

11 Haziran 2024 23:41
Superonline İnternet Yok!

18 Eylül 2023 14:28
Superonline Düzgün İnternet Vermiyor
Buse sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 12:39

Superonline Kategorileri