Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Superonline Mı Bir Daha Asla

15 Ocak 2024 12:29

2 yıldır Superonline abonesiyim. Bu süreçte bazı teknik sıkıntılar yaşamama rağmen yine de devam ettim. Bu yıl taahhüt sürem doldu, 50 megabit için 165 TL olan ücret 380 TL olarak istendi, ben de iptal edilmesini talep ettim. Ancak iptal edilmedi ve '7 gün içinde sizi iptal ekibimiz arayacak' denildi. Kabul ettim. Bugün bir bayan aradı ve 'Size teklifimiz var, 50 megabit internet hizmetine devam edin. İlk 6 ay için 167 TL, sonraki 6 ay için 227 TL' dedi, ben de kabul ettim. Bir saat kampanya detaylarını anlattı ve onayımı aldı. Ardından 'Sizi 5 dakika sonra tekrar arayacağım' dedi. 5 dakika sonra tekrar aradığında 'Bu kampanya bitmiş' ve benzeri sebeplerle kampanyanın geçerli olmadığını söyledi. Ben de 'Bu kampanyayı siz teklif ettiniz ve onayımı aldınız, kampanyanın aktif olup olmadığını öncesinde kontrol edemez misiniz? ' diye sordum. 'Kampanyalar iptal olabiliyor' yanıtını aldım. Daha sonra, sitelerinde yer alan 'Superonline Fiber Avantajlı Değişim Kampanyası'na geçmek istediğimi, bu kampanyanın 50 megabit için 177 TL olduğunu belirttim ancak mantıklı bir yanıt alamadım. Anladığım kadarıyla bu iptal ekibi, aslında iptal ekibi değil; iptal etmek isteyen müşteriyi başka bir aboneliğe yönlendirmeye çalışan bir ikna ekibi. Beni yüksek fiyatlı bir aboneliğe yönlendirmeye çalıştılar. Net bir şekilde iptal edilmesini istedim. Tekrar Superonline ile çalışmayacağımı, bu kadar amatör bir ekip görmediğimi ve art niyetli olduklarını düşündüğümü belirttim. İkna olmayacağımı anlayınca 'İsterseniz iptal edelim' dedi. Ben de 'Artık bedava bile olsa istemiyorum, internet hizmetini iptal edin' dedim ve iptal işlemini gerçekleştirdim.

15 Ocak 2024 12:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

15 Ocak 2024 12:48

Bilgi beklemiyorum sizden o bilgiyi sabah aldık zaten. Siz benim kanser hastası babama bile 2 yıl çektirmiştiniz. Beni de hasta etmeden bir an önce hizmeti iptal edin yeter hala SMS geliyor fesih süreciniz başlamıştır 7 gün içinde vs. Bugün iptal edin kurtulayım. Başka firmadan hizmet alacağım. Pahalı ucuz mevzusu değil konu şeffaf bilgi verilmemesi...

15 Ocak 2024 15:23

Merhaba Volkan Bey, Konu ile ilgili gerekli incelemeler tamamlanmış ve 15.01.2024 'de ilgili ekibimizce bilgilendirme yapılmıştır. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline.

15 Ocak 2024 20:00

Superonline By By

Taner sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2023 18:51
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 15:27
Metehan sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 18:28

22 Nisan 2024 19:59
Recep sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 14:41
Superonline Kategorileri