Sıfır Samsung AR12 12000BTU Klima Panel Komple Kırık Çıktı Muhatap Yok

Sıfır Samsung AR12 12000BTU Klima Panel Komple Kırık Çıktı Muhatap Yok
Ramazan
13 Eylül 2024 01:25

24.07.2024 tarihinde Samsung yetkili servis personeli tarafından kurulan sıfır satın aldığım klimanın paneli kırık çıktı. Aynı gün kurulumu yapan yetkili servisin personeline fotoğraflarını gönderdim ve kayıtlı yaptıklarını söyledi. Daha sonra beni hem yetkili servis personeli hem de Samsung aradı ve değişimin onaylandığını iletti. Bir ayı geçkin bekledim dönüş olmayınca aradım değişimin onaylandığı tekrar iletildi ve size servis dönüş yapacak dedi. Servis personelini aradım haberleri yoktu. Tekrar Samsung'u aradım ve sürekli bu şekilde Samsung ve yetkilendirdiği servis personelleri arasında koordinasyonu sağlamaya çalıştım. Şimdi de klimamın değişimin henüz onaylanmadığını söylüyor ve bana kimin bu bilgiyi verdiğini bana soruyorlar. Kesinlikle koordinasyon yok ilgi alaka yok ve ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Bundan sonra Samsung beyaz eşya asla almam.

13 Eylül 2024 13:01 (Şikayetten 11 saat sonra)

Ahmet
06 Temmuz 2024 22:20
Samsung Klima Servis Sorunları
Gürhan sonuçtan hiç memnun değil

Gürhan
30 Haziran 2024 18:13
Dilara sonuçtan çok memnun

Dilara
11 Haziran 2024 18:24

16 Temmuz 2024 17:36
Samsung Klimamızı Montaja Gelmiyorlar!

Samsung Kategorileri