Abdürrafi sonuçtan çok memnun

15 Mart 2024 21:48
Abdürrafi'nin Teşekkür Mesajı
“Burak Bey'e gerçekten çok teşekkür ediyorum Bütün inisiyatifini kullanarak çok hızlı bir şekilde yardımcı oldu Samsung çözüm merkezine teşekkürler”

Bundan sekiz yıl önce Samsung marka bir televizyon aldım. İki yıl önce ekranı bozuldu ve yeni bir televizyon getirdiler ancak o da ekranı bozuk çıktı. En sonunda 50AU9000 serisi yeni bir televizyon geldi. Televizyonun ikinci yılının sonunda ekran yine bozuldu ve servisi aradım. Servis, garantimin 28 Şubat'a kadar devam ettiğini söyledi. Aradığımda sanırım 25 Şubat'tı. Daha sonra servis geldi ve garantimin 15 gün önce bittiğini söyledi. Birisi garantinin bittiğini, diğeri bitmediğini söylüyor. On iki bin lira fiyat istediler. Tekrar aradığımda bu sefer garantimin bittiğini söylediler. Ürünün arkasında durmuyorlar ve sadece para almak için bunu yapıyorlar gibi geliyor bana. Daha sonra beni arayıp indirim yapmayı teklif ettiler. Ben ise ürünümün tamir edilmesini istiyorum. Müşteri hizmetleri ise garantimin devam ettiğini söylüyor. Samsung, ürününün arkasında dursun. Ben her iki yılda bir ekran değiştirmek zorunda değilim. Ekranın kendiliğinden kararması benim suçum değil, bu Samsung'un kalitesizliğinden kaynaklanıyor.

16 Mart 2024 09:15 (Şikayetten 11 saat sonra)

19 Mart 2024 15:58

Burak Bey'eçok teşekkür ediyorum bütün inisiyatifini kullanarak yardımcı oldu.

19 Mart 2024 16:00

Samsung TV'de Kronik Ekran Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Sümeyya sonuçtan çok memnun

Sümeyya
13 Temmuz 2023 13:45
"Samsung televizyonumda yaşanan sorun teknik serviste değerlendirildikten sonra yaşanan mağduriyetten dolayı Samsung Genel Merkezi ücretsiz olarak TV'nin tamirine karar verdi. Tamir yapılıp TV teslim edildi. Özellikle Samsung müşteri hizmetlerinden Pelin Hanım'a ilgisi ve bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ederim."
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Semih
09 Aralık 2024 15:47