Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'lerde Kronik Gölgelenme Sorunu

15 Kasım 2024 20:38

Samsung 65cu8500televizyon garanti süresi dolmadan alt orta kısımda gölgelenmeler oluşmaya başladı. Servis LED ve panel arızası oluştuğunu ve tamir edileceğini söyledi. Ancak yedek parça olmadığı için televizyon 75cu8500 modeli ile değiştirildi.
Bu arada ilk alım yaptığım televizyonun garantisi geçerli olduğu için birkaç sonra ürünün garanti süresi bitti.
Yeni üründe yaklaşık bir yıl sonra aynı bölgede aynı hatayı verdi. Samsung servisi geldi ve 12.000 TL karşılığında tamir edilebileceğini söyledi. Her iki ürününde iki yıllık süresi dolmadan aynı hatayı vermiş olması kronik bir sorun olduğunun göstergesi. Samsung çözüm merkezinden destek isteğimde yapabilecekleri bir şey olmadığını ücreti karşılığında yapılabileceğini söylüyor.
Samsung markasına ve markanın gücüne olan güvenimiz zarar gördü.
Samsung büyük ekranlarda bu sorunun çok sık yaşandığını diğer şikayetlerden de zannediyorum görüyordur. Ancak yasal sorumluluğumuz kalmadı diye mağduriyetimizle ilgilenmiyor.

16 Kasım 2024 09:10 (Şikayetten 12 saat sonra)

18 Kasım 2024 20:59

Samsung çözüm merkezinden arandım. Fakat aynı ifadelerle yapacakları bir şey olmadığını 12.000 TL karşılığında tamir edebileceklerini söylediler. Yani sadece ilgili birimin adı çözüm merkezi yoksa çözüm adına bir çaba göstermiyorlar. Durum tekrarı yapıyorlar. Çözüm merkezi yetkilisine tekrar aynı şeyleri anlattım. 65 ve 75 inch ekranlarınızda üst üste aynı bölgesinden aynı hatayı vermesi kronik bir sorunu gösteriyor. Yaptıkları tek bilimsel açıklama şans işi bu tip hatalar ertesi günde 2 yıl sonrada olabilir. Artık tüm teknik servisler içinden çıkamadıkları her durumu elektronik şans işi olabilir diye açıklıyorlar. Sonra siz 45.000 TL lik bozuk televizyonunuzla kalıyorsunuz. Samsung markasının kafamdaki sağlamlık ve güven algısı maalesef bozuldu.

22 Kasım 2024 18:45

Buraya mesaj yazdıktan sonra çözüm merkezi tekrar aradı. Çözüm merkezinden arıyoruz diyerek cümleye başlayıp yine hiçbir sorunu çözmediler. Aynı durumu tekrar ettiler. Samsung çözüm merkezinden beklentim: 1. Satın almış olduğum ve değiştirilen televizyonda aynı sorun çıkmasını şans dışında teknik bir bilgi ile açıklamalarını rica ediyorum. 2. Sorun ile ilgili yapacakları teknik ve bilimsel açıklamalar ve bilgilendirmeler benim diğer kullanıcıların bundan sonraki alışveriş tercihlerinde etkili olacaktır. 3. Büyük ekran televizyonlarının her ikisinin de iki yılı doldurmadan aynı hata vermiş olmasının kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple kullanıcı kaynaklı olmayan bu ayıplı malın Samsung tarafından ücretsiz onarılmasını istiyorum. 4. Çözüm merkezi sadece telefon açarak sorunları çözmüş olmuyor.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TVde Tekrarlayan Kararma Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerinde Çözüm Bulamamak

Serkan
01 Eylül 2025 18:01
samsung-tvde-tekrarlayan-kararma-sorunu-ve-musteri-hizmetlerinde-cozum-bulamamak-1.jpg
Menderes sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'nin Beklenmedik Panel Arızası Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Menderes
10 Nisan 2025 17:11
Samsung TV'nin Beklenmedik Panel Arızası Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

11 Eylül 2023 14:33
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2023 09:30

Sibel