Şener sonuçtan çok memnun

Samsung TV Panel Arızası

Şener
06 Haziran 2023 23:23

Samsung marka UE50TU8000 model TV panel arızası verdi. 2 yıllık TV ilk önce ekranda çizgi çıktı, bir süre sonra da açılmadı. Ekran bir anda gitti. Dünya para verip aldığımız TV'nin 2 yıl içinde kullanılamaz hale gelmesi düşündürücü. Servis tamirat ücreti olarak 8.650 TL istedi. Gidip ucuz bir TV alsaydım, 2 yıldan fazla kullanırdım. Garantisi biter bitmez TV bozuldu. Müşteri hizmetleri yardımcı olmadı. Bence birçok kişinin de başına geldiği için fabrikasyon bir hata olabilir. Eğer Samsung bu üründe bana yardımcı olmazsa, kesinlikle Samsung'u eve sokmayacağım. Herkese de almaması konusunda uyaracağım. Çözüm bekliyorum.

07 Haziran 2023 08:43 (Şikayetten 9 saat sonra)

Gülcan sonuçtan çok memnun

Gülcan
08 Temmuz 2023 13:17
"Çözüm merkezindeki Pelin Hanım'a ilk günden itibaren sürdürdüğü yardımcılığı ve takibi için çok teşekkür ederiz. Ürünümüz şu an çalışıyor."
Samsung TV Panel Arızası!
Mehmet sonuçtan memnun

04 Ekim 2023 10:07
"Samsung müşteri temsilcisi Fadime hanıma çok teşekkürler ederim şikayetim giderildi."
Alhan sonuçtan çok memnun

Alhan
11 Ekim 2023 18:51
"Teşekkürler Samsung 😀"
Samsung UE50TU8000U Panel Arızası
Samsung UE50TU8000U Panel Arızası
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
09 Ekim 2024 14:10
Zafer sonuçtan çok memnun

Samsung TV Ue50tu8000u Kronik Panel Arızası Mağduru Samsung Türkiye

Zafer
30 Kasım 2023 20:05
"Samsung genel merkeze ilgileri ve alakaları için özelikle fatime hanıma çok Teşekkür ediyorum. Samsung markasının dünya çapında bir marka olduğunu bana verdiği hizmetten dolayı tekrar kabullenmiş oldum. Güvenlimi boşa çıkamadıkları için tekrar teşekkür ediyorum"
Samsung TV Ue50tu8000u Kronik Panel Arızası Mağduru Samsung Türkiye

Samsung Kategorileri