Gizem sonuçtan çok memnun

22 Mayıs 2023 08:52
Gizem'in Teşekkür Mesajı
“Merhaba çözüm merkezi emine hanıma desteklerinden dolayı teşekkür ederim çok ilgili alakadar davrandı”

Samsung TU8000 TV 2 yıl garanti süresi dolalı birkaç ay olunca ne de enteresandır ki ekranı bozuldu. 23.11.2020 de İstanbul Kağıthane Axis AVM Samsung bayiden satın aldığım ürün 21.05.2023 tarihinde ekranı önce çizgiler çıkıp sonra tamamen karardı ve bozuldu müşteri hizmetlerini aradığımda garantiniz bitmiş servis ücretli olur diyor. Ürün ne darbe aldı ne düştü yani kullanıcı hatası olması mümkün değil zaten biraz internette gezindiğiniz de sorunun kronik ama asla Samsung tarafından kronik olarak kabul edilmediği de görebiliyorum Yani koskoca Samsung TV ye ortalama 2-3 yıl ömür biçiyor. 2 yıl sonra da olması pek bir manidar değil mi Samsung? Zamanında en iyisi olsun diye tercih ediyorsunuz ve sonra malının arkasında durmuyor. Madem öyle bizde Tüketici Mahkemesi'ne başvurumuzu yapalım o zaman çözüm bulabilirsiniz belki. Asla memnun değilim ve gerekli tüm mercilere başvuruda bulunacağım. Sizin kusurlu mal satmaya vaktiniz varsa benimde mahkemede uğraşmaya zamanım var. Teşekkürler Samsung

profile profile
22 Mayıs 2023 08:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

30 Mayıs 2023 22:58

Merhaba, tarafımla iletişime geçilmesini rica ederim talebime destek olabilir misiniz mağduriyet yaşatıyorsunuz

05 Haziran 2023 19:52

Nurten
Nurten

Merhaba ekranım durduk yere bozuldu, açıldığında renkli çizgiler oluşmaya başladı, bununla ilgili bir neden bulamadım! Dönüş bekliyorum

Begüm
10 Aralık 2023 17:03