Semih
21 Nisan 2024 11:04

Vatan Bilgisayar'dan Samsung QE55S90CATXTK serili OLED TV alalı henüz dört ay oldu. Cihazın hızı ve işlevine diyecek hiçbir şeyim yok. Ancak cihaz inanılmaz derecede parmak izi tutuyor ve lekeleniyor. Cihazı bile silemiyorsunuz. Cihazımda şöyle bir sorun oluştu: Tavsiye edilen Mak&Blocker ekran temizleme spreyini kullandım. Cihazın sağ üst köşesinden başlayarak uzun şeritler halinde lekeler oluştu ve ne yaparsam yapayım bu lekeler çıkmıyor, görüntüyü de etkiliyor. İnanılmaz derecede rahatsız edici bir durum televizyonumda mevcut. Servis çağırdım, gelen teknisyen kimyasal kullanıldığını söyledi. Sizlerin sattığı bu spreyi kullandığımı söylediğimde bir şey diyemedi. Yirmi otuz dakika uğraşmasına rağmen lekeleri çıkaramadı. Beyaz akıllı sünger önerdi, onu da aldım ancak o da işe yaramadı. Şu anda Samsung, kullanıcı hatası diyerek 64 bin TL ödediğim ve üç yıl garanti uzattığım cihazım için hiçbir şey yapmıyor ve beni bu şekilde mağdur ediyor. Samsung'un kalitesine yakışmayan tutumlar bunlar. Bu durumu CİMER'e bildireceğim ve yasal yollara başvuracağım.

22 Nisan 2024 09:11 (Şikayetten 22 saat sonra)

Emir
Emir

Bizde de 65 inç s90c modelinde bir TV var ve televizyon kurulurken ekranın üstünde parmak izleri oluştu ve Samsung görevlileri bunu silmedi fakat nemli bir bez ile silinebileceği söylendi bizde parmak izlerini sildik ve sonucunda üstünde geçmeyen lekelere ulaştık ne yaparsam yapayım çıkmadı ve herhalde sırf o leke için panel değişimi yapılıyormuş yani bunun için özel bir soliyon vs yok mudur?

Ahmet
Ahmet

Aynı sorun benim TV de de var. Yetkili servis duvara çaktı ve el izini silmeden gitti. Sonra gelip sildiklerinde de bu tarz izler kaldı. Bu ürün üretim hatalı.

Nur sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 14:27
Samsung Led08 TV Panel Arızası-ayıplı Mal