Ridvan sonuçtan çok memnun

Samsung Odyssey G5 Monitor Yapılmayan Ücret İadesi

07 Haziran 2023 15:28
Ridvan'ın Teşekkür Mesajı
“Samsung firmasına ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Sorun çözüldü. Şikayet var sitesinede teşekkür ederim.”

24 Nisan 2023 tarihinde satin aldığım Samsung g5 monitor fabrika hatalı çıktı servis tutanağı tutuldu. 06 mayıs 2023 tarihinde değişim için gönderildi. Samsung tarafından 18 Mayıs 2023 tarihinde Beni aradılar kampanya sundular. Değişim yerine tamir kabul etmem şartı ile Bir miktar ücret geri iade edeceklerini ve monitörün en geç 7 is gününde bana ulaşacağını söylediler. 30 Mayıs 2023 de ücret yattı. Ama monitor bugün olmuş hala elime geçmedi. Erzincan Samsung teknik servisin sorumsuzluğu takipsizliği yüzünden monitor kargo lojistik firmalarında takılmış kalmış. Bende kaç gündür Samsung müşteri hizmetleri ile görüşüyorum ücret iadesini istiyorum. Kendime başka marka monitor almak için. Ama sürekli beni oyalıyorlar. Süreç dolmamış diyorlar. 45 gündür satin alınıp hiç kullanılamayan ürünün süreci nedir bilmiyorum. Benim bildiğim yasal süreç 20 gün. Acilen ürünün güncel tutar üzerinden iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde Samsung'a hem maddi hem manevi dava açacağım.

07 Haziran 2023 15:29 (Şikayetten 1 dakika sonra)

08 Haziran 2023 21:14

12 Aralık 2023 20:43
Fahrettin sonuçtan hiç memnun değil

Fahrettin
23 Mayıs 2024 18:38

Monitörde Ölü Piksel Sorunu Ve Değişim Mağduriyeti

İsmail
10 Haziran 2025 19:28
monitorde-olu-piksel-sorunu-ve-degisim-magduriyeti-1.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 16:56
Samsung Odyssey Neo G7 Scanline (yatay Siyah Çizgiler) Sorunu
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Garanti Süresi İçinde Başlayan Panel Arızası Sonrası Ücretli Onarım Talebi

İhsan
20 Eylül 2025 12:48