Samsung Odabaşı Teşhir TV Satıyor

Melis
08 Mayıs 2023 03:48

İzmir Agora AVM Samsung Odabaşı mağazasından 54 bin TL'ye Samsung'un en üst modellerinden Neo QLED TV'sini aldık. Ürün eve geldi servis ürünü kurdu sıkıntı yok. Mağazaya arkadaşımız gidiyor bizim aldığımız TV yok. Her neyse arkadaşımız ses sistemi soruyor ve satış danışmanı ben size teşhir ürününü teşhir fiyatına sıfır diye vereceğim sıfır gibi paketliyorum diyor. Bunu duyduktan sonra aldığımız TV'nin mağazada olmaması bizi şüphelendiriyor ve incelemeye başlıyoruz. TV'de mağazadaki reklam yapıştırma izlerinin olduğunu fark ediyoruz. Bununla birlikte duvara monte ettiğimiz için hiç açılmamış olması gereken TV ayakları oldukça profesyonel şekilde bantlanmış vidaları geri koyulmuş. Samsung'dan bu ürünün teşhir olup olmadığının kanıtlanmasını talep ediyoruz. Eğer kanıtlanmazsa gerekli hukuki işlemler başlatılacaktır.

08 Mayıs 2023 08:55 (Şikayetten 5 saat sonra)

Murat sonucu yetersiz buldu

Samsung TV’de Türksat Kanallarında Ses Sorunu Ve Şirketlerin Destek Eksikliği

Murat
11 Ocak 16:28
samsung-tvde-turksat-kanallarinda-ses-sorunu-ve-sirketlerin-destek-eksikligi-5.jpg
samsung-tvde-turksat-kanallarinda-ses-sorunu-ve-sirketlerin-destek-eksikligi-4.jpg
samsung-tvde-turksat-kanallarinda-ses-sorunu-ve-sirketlerin-destek-eksikligi-3.jpg
samsung-tvde-turksat-kanallarinda-ses-sorunu-ve-sirketlerin-destek-eksikligi-2.jpg
samsung-tvde-turksat-kanallarinda-ses-sorunu-ve-sirketlerin-destek-eksikligi-1.jpg
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Söz Verilen 30.000 TL Kampanya Ödemesi Hesaba Yatırılmadı

Ercan