Samsung Makinede Kazan Vuruntusu Var Ses Geliyor

25 Şubat 2024 14:49

23 Ocak 2024 tarihinde Media Markt'tan satın aldığım Samsung marka 11 kilogram kapasiteli çamaşır makinesini çalıştırdığımda kazan vuruntu yapıyor. Servis ekipleri geldiğinde kullanıcı hatası olduğunu ifade ettiler. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde benden video kaydı istediler; ancak, makinede hiçbir sorun olmadığını iddia ediyorlar. En kısa sürede bu sorunun çözülmesini talep ediyorum.

25 Şubat 2024 14:32

23.01.2024 tarihinde Media Markt'tan almış olduğum 11 kilogram çamaşır makinesinde ses sorunu var makineden tombul vuruntusu var

26 Şubat 2024 09:11 (Şikayetten 18 saat sonra)

26 Şubat 2024 09:21

Biz daha önce iletişime geçtik servis geldi kullanıcı hatası diyor biz makineyi aldığımızdan beri bu ses sorunu var servisten sonra müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim onlara durumu anlattım bizden video istediler göndermiş olduğum videoda sorun olmadığını söylüyor servisin bizi suçladığı gibi onlarda bizi suçluyorlar biz bu makineyi kullanmak için aldık sonuçta 5 yılda garantisini uzattırdık makinede sorun olmasa ben niye bunlarla uğraşayım ki sizden ricam en kısa zamanda bu sorunun giderilmesini istiyorum ücret iade talebinde bulunuyorum Samsung markanın böyle bir şeyle sorun yaşayacağımı tahmin etmedim göndermiş olduğum videolar Sizce normal mi

27 Şubat 2024 11:56

Yazıklar olsun Samsung markasına ürününün arkasında durmuyorlar kullanıcı hatası deyip geçiyorlar Ben makineye al onu 1 ay oldu olmadı geldiğinden beri sorun var söylüyorum kullanıcı hatası deyip geçiyorlar yazıklar olsun bir aylık makinede kullanıcı hatası mı olur

27 Şubat 2024 11:56

28 Şubat 2024 19:43

Samsung tarafından mağdurum makinede sorun var diyorum onlar kullanıcı hatası deyip geçiyorlar yazıklar olsun

02 Mart 2024 12:06
Samsung Makinede Kazan Vuruntusu Var Ses Geliyor

Allah aşkına makinede ses sorunu var dedim kullanıcı hatası dediniz makine çamaşırlarımı yırtmaya başladı acaba bu da kullanıcı hatası mı makineye alalı 1 ay oldu aldığım günden beri farklı farklı sorunlarla karşılaşıyorum Sizden ricam en kısa zamanda makinenizi alın ücretimi geri iade ediniz

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
13 Mayıs 2025 17:57
Mustafa sonuçtan çok memnun

20 Kasım 2024 12:24
"Samsung yetkililerinin gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim. Makinem bir üst model ile değiştirildi."

Samsung Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor, Servis Çözüm Sunmuyor

Erkan
15 Haziran 2025 19:57
Gülabi sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Sorunu: Tambur Çarpıyor

Gülabi
06 Kasım 2024 13:30
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung 11 Kg Yeni Çamaşır Makinesinin İlk Haftadan Arıza Vermesi

Ramazan