Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Samsung LED TV Ekranda Beyaz Leke Hatası

Samsung LED TV Ekranda Beyaz Leke Hatası
Süleyman
28 Ağustos 2024 13:24

Samsung LED TV ekranın ortasında yaklaşık 5 cm çapımda beyaz daire oluştu, yaptığım araştırmada tahminen Ekran paneli içerisindeki LED lenslerinin düşmesinden kaynaklı, benim gibi çok sayıda Samsung LED TV sahibi kişilerin farklı kullanım yıllarında aynı sorunu yaşadığını öğrendim. Samsung çözüm merkezini aradığımda TV nin garanti süresi bittiğinden ücret karşılığı servis tarafından tamir edilebileceğini yanıtını aldım. Çok sayıda kullanıcı şikayetine göre bu sorun üretim hatası olmalı.
Samsung kalitesine güvenerek cep telefonlarımız da dahil tüm beyaz eşyalarımızı Samsung aldık.
Kullanıcı hatası olmadığı düşündüğüm bu sorundan dolayı servise bütçeme ağır gelecek tamir ücreti ödemek istemiyorum. Samsung'un bu soruna çözüm bulması gerekirdi.
Samsung pişmanlık oldu, Tamir parası ödemektense, Bu TV yi satıp Başka marka TV alacağım.

28 Ağustos 2024 13:45 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Panel Hatası Ve Samsung'un Hayal Kırıklığı Olan Yaklaşımı

Neşe
03 Eylül 2023 19:46
Esra sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 02:30
Zeliha sonuçtan memnun

Zeliha
14 Temmuz 2023 14:44
"Samsung firmasına çok teşekkür ederim. Ücretsiz tamirat yapıldı ve mağduriyetim giderildi"
Sarven sonuçtan hiç memnun değil

Sarven
07 Eylül 2023 20:16