Ferit sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Televizyonun Yetersiz Müşteri Hizmeti Ve Yüksek Tamir Ücreti

Ferit
18 Kasım 2024 20:21

2.5 yıl önce 43 inç Samsung televizyon satın aldım. Televizyon 1 ay önce sağ yarısında ışık kaybına uğradı. Samsung merkezi aradık, servis yönlendirdiler. Arayan servis bizden beyaz ekran videosu ile TV'nin arkasındaki etiketin fotoğrafını WhatsApp'tan istedi. Gönderdik. 5 dakika sonra arayıp bize "Sizin TV'nin LED ışık grubu arıza yapmış, ücreti 8.000 lira" dedi. Ben bunun çok yüksek olduğunu söyleyince bana "Gelelim, 500 lira servis ücretini ödeyin, kayıt açalım, garanti süresi daha çok yeni geçmiş, tamiratını merkeze vereceğimiz yazıyla yaptıralım" dedi. Kabul ettik. Geldi, 500 lirasını aldı ve gitti. Ertesi gün Samsung aradı, faturasını istedi, gönderdik ve bizi 3 gün sonra arayıp değil ücretsiz tamir, 1 kuruş indirim bile yapmadan "Ne haliniz varsa görün" demeye gelecek laflar söyleyip kapattılar. Biz bu televizyonu alırken diğer markaların 2 katı para verdik. 2.5 yıl dayanacaktı madem, ucuz bir TV alırdık ve eminim çok daha kaliteli çıkardı. Bir de servis ücreti alabilmek için yalan söylemeleri çok ayıp, asla helal etmiyorum. Umarım bu ucuz davranışlarından vazgeçer ve ürünlerinin arkasında durur ve gereğini yaparlar.

19 Kasım 2024 11:17 (Şikayetten 14 saat sonra)

Ferit
20 Kasım 2024 15:26

Bugün "çözüm merkezi" aradı ve yine aynı şekilde bir çözümsüzlük ile cevap verildi.  Bir daha bu markayı asla tercih etmeyeceğim.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
06 Eylül 2023 00:24
Feyzi sonuçtan çok memnun

Feyzi
12 Eylül 2023 21:50
"Sorunu çözdükleri için çok teşekkür ediyorum. Samsung firması güvenli malın arkasında duran firma."

Ali
24 Temmuz 2023 16:10

Deniz
09 Ocak 11:48
Samsung Televizyon Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Kaşif sonuçtan hiç memnun değil

Kaşif
24 Aralık 2024 13:07