Samsung Kurulum Ve Arıza Çözümü

03 Ağustos 2024 21:29

Samsung firmasından klima aldık. Windfree modeliydi. Satış yapan arkadaş iyiydi ancak kuruluma gelen ekip r
Çok kötüydü. İletişim sıfır. Sorduğunuz soruları cevaplarını alamıyorsunuz. İşçilik vasat. Bakır boruları düzgün döşemediler. Su tahliye borusunu balkona atıp gittiler. Elektrik bölmesi dibinde olmasına rağmen elektriği dış üniteye çekmediler dışarıdan elektrikçi tutmak zorunda kaldık. Tartışmamak için zor tuttum kendimi. Güç bela klimamızı kurdurduktan üç ay sonra dış üniteden su damlatmaya başladı. Samsung firmasını aradık. 3 hafta sonra nihayet ekip yönlendireceğiz dediler. Gün planlaması için aradığımda cumartesi gününe planlandı cuma günü onarım ekibinde birisi arayıp “-sorun neydi gelelim” dedi. “Cumartesi gününe planlamıştık ancak sorunu anlatayım dedim. Sorunu anlattığımda; “o sorun Samsung’da var ya hep damlatıyor, telefonum o videolarla dolu yapacak bir şey yok” dedi. Siz gene de gelip değerlendirin dediğimde ise telefonu direkt yüzüme kapattı ve tahmininiz üzere gelmedi. Daha sonra aradığımda ulaşılamadı. Bir hafta bekledim ve bu şikayeti şu an yazıyorum. Şikayet var da dahil her yere yazacağım. Satış iyi ama sonrası, kurulum, takip yok çok kötü bu sorunu Tuzla bölgesinde yaşadık

Aslıhan
28 Eylül 2024 11:00
Samsung Wind Free Klima: Montaj ve Arıza Sorunları
Samsung Wind Free Klima: Montaj ve Arıza Sorunları

Şeyma
10 Temmuz 2024 04:20
Adana Samsung Ve Klima Montajı Bitmeyen Hataları
Eda sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 10:09
Samsung Servisin Kurulumu Eksik Yapması
Samsung Servisin Kurulumu Eksik Yapması
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Pişmanlıktır Torbalı Servisi Aşırı Pişmanlıktır

Ahmet