Samsung Çamaşır Makinesi: Sürekli Sorun Ve Yetersiz Servis

18 Ekim 2024 19:07

Yaklaşık 1 ay önce Samsung markasına güvenerek bozulan çamaşır makinemin yerine 35 bin gibi bir rakam ödeyerek uzun ömürlü iyi bir kullanım olsun diye Samsung marka yapay zeka destekli Eco Bubble WW11BB534DABAH model çamaşır makinesi satın aldım.
Ürünü 2. gün kullanmaya başladığımda aşırı bir tambur vurma sesi geliyordu. Arıza kaydı oluşturdum, Rize Kutup İletişim'den servis destek geldi. Bir elektronik cihaza bağladı, cihazda sorun yok, destekli ürün koyun falan dedi. Boş çalıştırdı, gitti, aynı sorun tabi tekrar etmeye devam etti. Ben makineyi kullanmaya korkar oldum. Başında bekledim bir sorun olmasın diye, ayrıca her çamaşır attığımda da karıştırmadan aynı ürünleri birlikte atmaya ve üzerinde yazan kg ölçüsüne uyan birisiyim.
Dün inanın 4 tane normal havlu attım, ıslak şekilde bile 4 kg etmez, makine hem durulama hem sıkmada aşırı tambur vurma sesi yaptı. Korkup makineyi kapattım. Arıza kaydı oluşturdum, alalı daha 1 ay bile olmadı, bugün gelen servis ayaklarını ayarlayayım, bu makine bu şekilde yapabilir falan dedi. Yani kimse kimseyi rencide etmesin, eski makine bile bu şekilde ses yapmıyordu, neyse baktı ayaklarını tekrar ayarladı, kendisine makinenin tamburunun ön kapağa vurduğunu kabul etti. Bir daha yaparsa tekrar arayın dedi. Eşim servis gitmeden denemek istedi. Tekrar içine kıyafet attılar, havlu kendi programında, servis elemanı da vardı, sıkma ve durulamada aşırı ses yaptığını, tambur vurduğunu kabul etti. Ben arıza kaydım oluşturuyorum dedi. Siz arayıp değişim talep edin. Biz değişim dersek Samsung firması bize fatura kesiyor dedi. Bu ne demek ya, ayıp değil mi insanlarla bu şekilde dalga geçmek? Senin görevin ne, sorunu bulup merkeze iletmek. Sorunluysa ayıplı sıfır ürünü değişim sen talep edeceksin, bununla uğraşmak peşine düşmek tüketicinin sorunu mu?
Bin bir emekle aldığımız sıfır ürün ayıplı mal, ürün daha 1 ay bile olmadı, çamaşır yıkamaya korkar olduk, destek oluşturdum, merkeze size döneceğiz dediler. Rize Kutup Samsung servisten şikayetçiyim, hem servis elemanları hem de oradaki hanımefendi asla çözüm odaklı değil, ürünün değişimini merkeze iletsinler, makine sorunlu, amortisör rulman arızası, elektronik cihaza makineyi bağladığınızda çıkmaz, bu mekanik sorun, bu başka servislere de sorduk, sorun var denildi, ayıplı ürünü alıp ivedilikle yenisini göndermenizi istiyorum. Evimde başka Samsung marka ürün de kullanıyorum, sıfır klimanın fanı kırık çıktı, tamir ettiler. Bu kez tamir değil, ya iade ya da değişim istiyorum.

19 Ekim 2024 09:21 (Şikayetten 14 saat sonra)

Yorumlar (8)

Muhammet

Makine değişimi sağlandı mı bizde yeni sorunu yaşıyoruz ama bunun normal olduğunu söylüyorlar evde sesten durulmuyor

Muhammet

Ayşe hanım teşekkürler ederim cevabınız için bizde alalı 10 gün oldu aynı sorunu yaşıyoruz da bize de servis Samsung çözüm merkezi çok normal bu dedide o yüzden sordum nasıl bir yol izlediniz

Ayşe

Evet Muhammed bey değişim sağlandı makinemin

Ayşenur

Merhabalar süreci nasıl yönettiniz acaba ve aynı cihazları değişim yaptılar? Benimde aldığımdan ver sürekli ses sorunu var teknik servisle artık birbirimize girdik bende salmıştım. Ama cidden makine çalışırken evde bile olmak istemiyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ama Samsung'la çözülüyorsa tekrar deneyeceğim

Ayşenur

Anladım teşekkür ederim tekrar deneyeceğim o zaman, bende defalarda kayıt oluşturdum ama ciddiye alınmadım sanırım şikayet oluşturmak gerekiyor🙏🏻

Ayşe

Her gün aradı çözüm merkezi bayağı ilgilendiler cihazı değişim yaptılar Şu an tambur sesi yok sıkması sırasında biraz kapa ileri geri hareket ediyor ama memnunum yıkaması galan çok iyi Samsung müşteri hizmetleri ile görüşün bu noktada servisin ne dediği çok önemli tabi

Burhan
Burhan

Bu çamaşır makineleri az çamaşırla çalıştırılmaz. Dengeli bir şekilde olması lazım ki vuruntu yapmasın.

Ayşe

Program modu kaç kg derse ona göre atıyorum aslında ne atarsan at hep aynı sorun var tambur vuruntu yapıyor Samsung değişim yapacak makineyi ilgilendiler sorunla

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi: Gürültü Sorunu Ve Çözüm Arayışı

21 Aralık 2024 13:04
Raif sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinesi İadesi Bekliyor Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

07 Temmuz 2025 22:11
Çamaşır Makinesi İadesi Bekliyor Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Çamaşır Makinesinde Arızalar Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti

28 Temmuz 2025 22:30