Samsung Çamaşır Makinesi Arızalı Çıktı!

Bekir
08 Mart 2024 16:48

Buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi üçlü set halinde aldım. Bana 109 ekran televizyon hediyesi olduğunu söylediler. Fiyatı makul bulduğum için satın aldım. Üçlü takım geldi ve kurulum yapıldı. 109 ekran televizyon için başvuruda bulundum. Aldığım buzdolabı ve bulaşık makinesi çok güzelken, sıfır olmasına rağmen çamaşır makinesi arızalı çıktı. Servis geldiğinde kasnağın ve amortisörün arızalı olduğunu söyledi. Merkezle görüştüler ancak merkezin çözümü tamiri tercih etmesine rağmen biz yenisi ile değişim istedik ancak kabul edilmedi. Bunun üzerine Tüketici Hakları'na başvuruda bulunduk ve konuyu Tüketici Mahkemesi'ne taşıdık. Üç ay sonra beklediğimiz 109 ekran televizyon yerine bir monitör geldi. Satışı yapan kişiyle iletişime geçmeye çalıştık ancak o askere gitmişti. Anlayacağınız, televizyon beklerken monitör geliyor ve çamaşır makinesi için tamir teklif ediliyor. Samsung gibi büyük bir firmanın bu durumu yaşatması üzücü. Artık Tüketici Mahkemesi'nin hakkımı aramasını bekliyorum.

08 Mart 2024 16:58 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Yavuz
Yavuz

Samsung çamaşır makineleri Türk inşaat sektörünün yaptığı ev standartlarına uygun değilmiş. Bunu bugün konuştuğum yetkili Burak Bey söyledi. Yani diyorlar ki sen bu ülkede Samsung kullanırsan biz sana çözüm bulamayız. Ya da en az 5 kere tamir görürse aynı sebepten belki o zaman seni dinleriz. Makinanız kusurlu. Boyası akıyor paslanıyor kazanı ses çıkarıyor ve en önemlisi daha alalı 1 sene olmadı. Ve cevap şu 'Bu ülke Samsung kullanımına uygun değil.

Uğur
22 Eylül 2023 17:32

Samsung Ocak 2024 3lü Kampanya Hediyesi Savaşı

02 Mayıs 2024 10:42
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
16 Eylül 2024 21:00