Aytekin sonuçtan çok memnun

Samsung Buzdolabı 5 C Uyarı Hata

30 Ocak 2024 22:55
Aytekin'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler. Ancak basit bir sensör hatası 5C Samsung tarafından bilinmemesi olumsuzdur. İl merkezi için 400 TL servis ücreti normal ama 800 TL basit sensör için çok fazladır.”

Samsung buzdolabım 2 gündür 5 c hatası veriyor. Fişi çekip kapı açtım arıza çözülmedi. Benzer yorumları araştırdım. Çözüm bulamadım. Türkiye de bu kadar yaygın beyaz eşya vb. Ürünleri olan Samsung gece 22:00 da müşteri desteği yok. Evimde. Tüm beyaz eşyalar klima hatta telefon vb. Cihazlar Samsung marka. Destek hizmetlerinin bu saatte olmaması kötü sitede görünen numara hizmet vermiyor

31 Ocak 2024 09:06 (Şikayetten 10 saat sonra)

04 Şubat 2024 21:35

Feyzi
Feyzi

Aynısı başıma geldi, fiş takılı kalsın düzelecek acele edip fişi takıp çıkardığım için olmuş beklemek lazımmış

İlknur sonuçtan hiç memnun değil

İlknur
11 Eylül 2023 16:29
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Rt50k6000s8 Buzdolabı Soğutmuyor

22 Haziran 2024 10:51