Ozan sonuçtan çok memnun

Samsung 58TU7000 58"146 Ekran 4K Crystal UHD TV Kronik Panel Arızası

Samsung 58TU7000 58"146 Ekran 4K Crystal UHD TV Kronik Panel Arızası
26 Temmuz 2024 14:12
Ozan'ın Teşekkür Mesajı
“Hidayet Hanım'a ve servis personeli Hüseyin Bey'e çok teşekkür ederim.”

03.06.2021 de almış olduğumuz Samsung UE58TU70000UXTK 58'' 146 ekran televizyon 25.07.2024 tarihinde televizyonu açtığım zaman sönmesi gereken kırmızı ışık yanıp yanıp sönmeye başladı ve ekran açılmadı. Daha önce 31.03.2022 tarihinde garantisi devam ederken ürün benzer bir sorun çıkartıp paneli yetkili serviste değişmişti. Samsung servisi panel arızası olduğunu ve 22.000 TL karşılığında değişiminin yapılması gerektiği söyledi. Ürünü alalı neredeyse 3 yıl oldu ve ilk senesindeki panel değişiminden sonra tekrardan aynı sorunu yaşıyoruz. Samsung markasına güvenip bu televizyonu aldık ancak böyle bir markaya neredeyse yeni bir TV bedeli kadar bir bedelle tekrardan arıza çıkartması yakışmadı. Bu platforma girdiğim zaman bu modellerde bir sürü kişinin aynı sorunu yaşadığını gördüm. Markadan ücretsiz değişim talep ediyorum. Mağduriyetim marka tarafından giderilmediği takdirde bu platformdaki sayısız şikayeti emsal göstererek Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup hakkımı yasal yollardan arayacağım.

01 Ağustos 2024 09:49

Dün (31 Temmuz) Samsung yetkilisi Hidayet Hanım dönüş sağladı ve ücretsiz şekilde tamiratın yapılacağını iletti. Serviste parça olmadığını sipariş verildiğini ve geldiği zaman servis tarafından aranacağımı iletti.

02 Ağustos 2024 14:21

Bugün (2 Ağustos) Samsung servisi gelip evimde panel değişimini ücretsiz şekilde gerçekleştirdi. Konu ile alakalı en başından beri ilgilenen ve takibini sağlayan Hidayet Hanım'a teşekkür ediyorum.

02 Ağustos 2024 14:22

Hidayet Hanım'a ve servis personeli Hüseyin Bey'e çok teşekkür ederim.

Tülay sonuçtan memnun

Tülay
13 Mayıs 2024 01:16
"Ücretsiz ekran değişimi için teşekkür ederim."
Birkan sonuçtan hiç memnun değil

Birkan
26 Kasım 2024 11:28
samsung-tv-panel-arizasi-ve-yuksek-onarim-ucreti-1.pdf
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
17 Eylül 2024 18:38
"Keşke Şikayetvar a yazmadan önce açtığım müşteri hizmetleri talebinde yardımcı olsaydınız, o zaman müşteri memnuniyeti konusundaki samimiyetinize inanırdım. Yine de yardımlarınız için teşekkürler."

Yusuf
12 Ekim 2023 20:56