Aziz sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinesi Gürültü Sorunu Ve Yetersiz Servis

09 Aralık 2024 11:21

Merhabalar, 19/08/2023 tarihinde Samsung marka 11 kg çamaşır makinesi aldım. Ancak yaklaşık 6 ay sonra kullandım. İl dışındaydım deprem nedeniyle. İlk zamanlarda çok sessiz çalışıyordu, sonra makinede aşırı sesler çıkmaya başladı. Servis çağırdım, kazan değişecek dendi, makineyi götürdüler, tamir edip getirdiler. Rulman değişmiş, makine bir süre sonra yine aşırı ses yapmaya başladı. Tekrar servis çağırdım, geldiler, keçesi ölü dediler. Keçeyi değiştirdiler ancak ses kesilmedi. Sonra tekrar servis çağırdım, geldiler, makine normal dediler. Üç dört kilodan fazla çamaşır atmayın, bir iki perde atın, iki üç havlu atın, ayrı ayrı yıkayın, makine çamaşırları seçmekte zorlanıyor, ondan ses yapıyor dediler. Bu makinenin kapasitesi 11 kg. Markasına ve kilosuna güvenerek aldık. Zaten istesek de 11 kg çamaşır atmamız mümkün değil. Makine halen ses yapıyor ve arızası giderilmedi. Değişim talep ettim, ilk 6 ay değişim olduğunu, sonrasında ise tamir ettiklerini beyan ederek değişimi reddettiler. Sizlerin vasıtası ile sorunumun giderilmesini umuyorum. Teşekkürler.

09 Aralık 2024 13:59 (Şikayetten 2 saat sonra)

20 Ocak 2025 18:57

9 Aralık'ta bilgileri yazdım arayan soran olmadı müşteri anlayışınız için teşekkür ederim. Ürünü satana kadar müşteriniziz satınca iş bitiyor

13 Şubat 2025 14:02

9 Aralık 2024 tarihinden bu yana açık adres ve bilgilerimi ilettiğim halede arayan soran olmadı.

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
13 Mayıs 2025 17:57

25 Nisan 2024 18:20
Samsung Çamaşır Makinesi Sürekli Arıza Veriyor
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung 11 Kg Yeni Çamaşır Makinesinin İlk Haftadan Arıza Vermesi

Ramazan
01 Aralık 2023 22:49
Sevtap sonuçtan hiç memnun değil

Sevtap
19 Eylül 2024 15:09