Trendyol Ve Penti İş Birliğinde Mağduriyet: Ürünlerim Hasar Gördü, Çözüm Bekliyorum

Merve
26 Kasım 2024 11:13

Merhabalar, Trendyol üzerinden Penti indirim kampanyasından yararlanarak iç çamaşırı aldım. Fakat 8955244210 teslimat numaralı gönderiniz hasar gördüğü için iade süreci başlatılmıştır. İadeniz en kısa sürede hesabınıza yatırılacaktır. Diye bir mesaj geldi. Bu mesajdan sonra müşteri temsilcisine ulaştım. Penti'nin kampanyasından yararlanarak aldım bu sebepten ötürü mağduriyetim var. Şimdi aynı ürünleri alsam 2 katı para ödeyeceğim. Trendyol üzerinden baktığımda bazı ürünlerinin istediğim bedeni kalmadığını görüyorum. Benim mağduriyetimi giderip aynı ürünlerin bana tertemiz gönderilmesini istiyorum. Fakat Trendyol üzerinden aynı ürünlerin yenisini gönderemeyeceklerini söylediler. Ben ürünlerimin aynı fiyat üzerinden aynı şekilde tertemiz gönderilmesini istiyorum. Mağduriyetimi Penti ya da Trendyol taşımadan kaynaklı olduğundan ötürü Trendyol'un gidermesini istiyorum. Para iadesi değil ürün istiyorum. Penti olarak sizde Trendyol ile anlaşma sağlamış ve Trendyol üzerinden satış yapmışsınız. Sizde bu durumundan sorumlusunuz. Lütfen benim sorunumu çözün.

02 Aralık 2024 15:08 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

02 Aralık 2024 15:10

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili tarafınıza arama yapılarak gerekli aksiyonlar alınmıştır. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
03 Aralık 2024 15:55

Ayla
27 Şubat 2025 15:07

27 Ağustos 2025 13:20
Yanlış Ürün Gönderildi, İndirimli Fiyatla Doğru Ürünü Talep Ediyorum
1756290053801.img-2447.jpg
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
05 Mart 2025 16:00