Pegasus'un Hediye Bilet Kampanyasında Yaşanan Aksaklık

Pegasus'un Hediye Bilet Kampanyasında Yaşanan Aksaklık
25 Ekim 2024 23:04

Temmuz 2024'te bol bol kampanyası kapsamında 2 kişilik Yaz bileti alarak seyahat gerçekleştirdik; Pegasus, bu alışverişle birlikte 1+1 bilet kampanyasından 2 adet kış bileti hediye etti. Ancak 27 Eylül - 27 Ekim tarihleri arasında bu hediye biletleri kullanmaya çalıştığımızda, Pegasus'un internet sitesinde sürekli olarak "Uyarı: Bu işlem şu anda gerçekleştirilemiyor, lütfen tekrar deneyiniz. Hatanın devam etmesi durumunda 0850 399 17 01 numaralı çağrı merkezimizle iletişime geçebilirsiniz. (ERR20402) " mesajıyla karşılaşıyoruz ve kampanya kodlarından faydalanmıyoruz. Bu konuda defalarca talepte bulunmamıza rağmen henüz bir çözüm sunulmadı. Kampanyanın son biletleme tarihi 27 Ekim ve bu süre dolmak üzere. Müşteri hizmetleri ile yapmış olduğum görüşmede sistemde yoğunluk olduğunu bu sebeple işlemlerin yapılamadığını iletiyorlar. 27 Ekim tarihinden önce sorun çözülmezse hak kaybı yaşanacak yasal süreç başlatmak zorunda kalacağım. Umarım çözülür.

profile profile profile

Ozge
Ozge

Aynı problemi ben yaşadım, bu şikayeti görünce çok rahatladım demek ki bir tek ben değilmişim, resmen hediye biletleri vermemek için yapılmış.

Pegasus Hediye Biletlerin Kullanılamaması Sorunu

25 Ekim 2024 14:06
Pegasus Hediye Biletlerin Kullanılamaması Sorunu
Faysal sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Hediye Biletleri Kullanılamıyor: Acil Destek Bekliyorum

Faysal