Pegasus'ta Bagaj Karmaşası Ve Ek Ücret Şoku

27 Aralık 2024 14:28

Merhaba
Pegasus Hava Yolları ile 15 Aralık 2024 tarihinde Düsseldorf-Trabzon uçuşu gerçekleştirdim. Seyahat öncesi Pegasus uygulamasından bol bol puanlarım ile birlikte 8 kg ve yine ayrıca bir kısmı puan ve bir kısmı da ücret karşılığında olmak koşulu ile 5 kg daha satın aldım. Uygulamadan puanlarımın çekildiği gözüküyor fakat ne aldığım, kaç kg aldığım gözükmüyor, yazılımsal eksikleri var. Ben de ek bagaj satın aldım diye bagajlarımı ona göre hazırlayıp havaalanına gittim. Check-in esnasında 'Bagajınız çok' denildi, uygulamadan satın aldığımı söyledim, 'Gözükmüyor' dendi. Puanların çekildiğini gösterdim, 'Evet doğru fakat ne aldığınızı göremiyorum' dediler. 'Puanı çekiyorsunuz da neden göremiyorsunuz?' dediğimizde de cevap yok. Neyse dedik, kendi eksikliklerinden dolayı göremedikleri için de 64 Euro ücret aldılar. Satın aldığımız bilet içeriğinde 3 kg koltuk altı el bagajı olmasına rağmen, uçuş kapısında da bir sürü tantana yapıp elimizdeki bagajlara da 50 Euro aldılar. Bu arada seyahatimiz 4 yetişkin, 2 çocuk; 2 bilet için 8 kg, 4 bilet için 3 kg hakkımız var. 64 Euro'nun faturası geldi fakat kapıda ödediğimiz 50 Euro'nun faturası gelmedi. Gelince müşteri hizmetlerini aradım, kayıt oluşturdular. Faturaları ve puan hareketlerimin görsellerini de gönderdim, hâlâ cevap yok. Ücret iadesini talep ediyorum.

Adem
Adem
28 Aralık 2024 09:16

Uygulamadan ek bagaj alırken seçtiğim kg ve ödeme onay bilgilerini de görsel olarak ekledim

Zülfiye sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus 2 Kez Aynı Bagaj Ücreti Aldı

Zülfiye