Pegasus Uçuş Kaosu: İptaller Ve Bekleme Süreleriyle Mücadele

26 Nisan 2024 01:07

Ben, Mustafa G*****, 30/12/2023 tarihinde, saat 17:45'te, PC 1951 sefer sayılı Lefkoşa-Diyarbakır uçuşumu gerçekleştirecektim. Uçuşum iki gün üst üste iptal edildi ve birden fazla kez uçuş zamanı değiştirildi. Bu değişiklikler nedeniyle havaalanında beklememiz ciddi anlamda uzadı. İlk bilgilendirme e-postasını 30/12/2023 tarihinde aldım ve uçuşumun iptal edildiğini öğrendim. Ertesi gün, 31/12/2023 tarihinde saat 18:10'da yapılacak olan PC7951 sefer sayılı uçuşumuz da iptal edildi. Ancak bu bilgiyi havaalanında çok geç öğrendik çünkü Pegasus görevlisini bulamadık. Saat 21:30'a kadar sadece bekledik ve bilgi alabildik. Bu süre zarfında herhangi bir ikramda bulunulmadı. Daha sonra 31/12/2023 tarihindeki uçuşumuzun saatini erkene aldıklarını söylediler ve bizi havaalanına götürdüler. Saat 15:50'de yapılması planlanan uçuşumuz önce 17:10'a, sonra 18:00'a iptal edildi ve PC7451 olarak değiştirildi. Sonrasında 18:10'a ertelendi ve PC7951 olarak belirlendi. Sürekli değişen uçuş saatleri ve üst üste iptaller nedeniyle herkesin kafası karıştı. 30/12/2023 tarihindeki uçuşumuzu ancak 01/01/2024 tarihinde gerçekleştirebildik. İniş yerimiz Diyarbakır olmasına rağmen bizi Elazığ havaalanına indirdiler ve otobüsle yaklaşık 3 saat süren bir yolculuk sonunda Diyarbakır'a varabildik. Gece geç saatlerde Diyarbakır'a ulaştık. Bu iki günlük uçuş iptali nedeniyle yaşadığımız stres ve zaman kaybı büyük oldu. En önemlisi, yeni yılda ailemizle birlikte vakit geçiremedik ve bu durumdan dolayı çok mağdur olduk. Pegasus müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim, ancak bana sadece bir başvuru numarası verildi ve en kısa zamanda e-posta ile cevap vereceklerini söylediler. Yaptığım başvuru olumsuz yanıtlandı ve bu durum karşısında eşim ve 6 aylık çocuğumla çok zor durumda kaldık. Böyle kötü bir deneyim yaşadığım başka bir firma hatırlamıyorum. İki gün boyunca yaşadığımız mağduriyet nedeniyle çok üzgünüz ve çocuğumuz aç kaldı. Saygılarımla.

Pegasus Uçuşunda Ciddi Gecikme Ve Maddi Kayıp Yaşadım

10 Mayıs 2024 08:11

Aslıhan
27 Ekim 2025 20:04
Pegasus Uçuşunda Saatlerce Bekletildik Bilgi Verilmedi Mağduriyet Yaşadık
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
08 Kasım 2023 16:02