Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

N11 'de İade Sorunu

08 Ağustos 2023 15:25

23/07/2023 tarihinde, N11 üzerinden, kapıdaki fırsat isimli satıcıdan Profilo bd2156wfxn 522 l no-frost çift kapılı buzdolabı, satın aldım, ürün 25/07/2023 tarihinde teslim edildi. Teslime gelen firma izinsiz eski buzdolabını alıp götürmüş, sebebini anlayamadım. Aynı gün Profilo yetkili servisi gelip kurulum yapmıştır.

Aradan birkaç gün geçtikten sonra buzdolabından etrafa kötü bir koku yayılmaya başladı. Ayrıca buzdolabının kapağı normalden bir seviye ayarı verilerek siz bıraksanız da kapanır ama bu kapanmıyordu. Bu nedenle 4 Ağustos günü 18:55 de tekrar servis çağırdım.

5 Ağustos'ta servis geldi ve evet bir koku var ama buzdolabı içerisinde 1-1,5 ay yanmamış mangal kömürü tutarsanız geçer dedi ve kapı ayarları ile ilgili bir şey yapamayacağını söyleyerek gitti. Sonrasında ben ayıplı ürünü iade etmek istedim ama kapıdaki fırsat firması büyük bir saygısızlıkla istediğim mahkemeye başvurabileceğimi söyleyerek işlem yapmayı reddetti.

12 Ağustos 2023 13:17

Görüntüler yeterince açıklayıcıdır

23 Ağustos 2023 14:24

Bu N11 çözüm merkezinden arayarak ayıplı ürünün iadesini kabul edemeyeceklerini söylediler. Bir de kolay iade filan gibi gerçek olmayan reklam yapıyorlar. Bence bu aracı firmalara ve bunlar üzerinden müşteriyi yanıltarak ayıplı ürün satan firmalara aldırmayın, yakınızdaki yetkili satıcı firmalarla alışveriş yapın, hakkınızı aramak için uzun süren mahkemelere gitmek zorunda kalıyorsunuz.

11 Kasım 2023 09:40

8 Kasım 2023 tarihinde Ataşehir İlçe Tüketici Hakem kurulu haklı olduğumu ve Profilo marka ayıplı buzdolabının iadesine karar verdi. Durumu hem satıcı firmaya hem de N11 e bildirdim. Ama hala cevap yok. Bu çöpü kaldırın evimden ve paramı iade edin, yoksa icra yoluna başvuracağım.

18 Kasım 2023 10:15

Mahkeme kararına rağmen ürünü almıyorlar ve paramı geri ödemiyorlar. Bu nasıl güvenilirlik... N11 markasına güvenilmez.

Kaya sonuçtan hiç memnun değil

Kaya
23 Temmuz 2023 00:41
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

N11 Müşterisinin Değil Satıcısının Tarafını Tuttu

Deniz
05 Ağustos 2023 10:59

10 Ekim 2024 16:49
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabı Teslimatında Sorunlar Ve İletişim Engelleri

Hasan