Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'ta İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Mağduriyeti

02 Kasım 2024 17:29

Media Markt'tan almış olduğum ürün için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ve başvurum kabul edildi. Ürünü iade edip paramı almam gerekirken Ümraniye Meydan AVM Media Markt çalışanı, bize bildirim gelmedi, sonra gelin dedi. Bir ay sonra gittim, bu sefer de ürünü internetten almışsınız, merkez paranızı verecek dediler. Mail attılar ama param yatırılmadı. Ben de icraya verdim. Kayseri Forum AVM Media Markt'tan beni aradılar, ürünü bana gönderin paranızı yatıralım dediler. Ben kargo parası veremem, bir de para mı vereyim dedim. Siz gönderin, bizim karşı ödememiz var dediler. Ben de iş yerime yakın diye Sürat Kargo ile gönderdim. Anlaşmaları Yurtiçi Kargo ile olduğu için kabul etmemişler. 1670₺ kargo parası ödedim. Bana demediniz dedim, hayır ben dedim diye üste çıkıyorlar. Sonra da diyorlar ki zaten göndermenize gerek yok, orada şubemize gidin verin, paranızı öderler diyorlar. Bugün Ümraniye Meydan AVM Media Markt'a gittim. Daha önce defalarca bahane uyduran arkadaşa durumu anlattım, bu sefer de bana ne dese beğenirsiniz. Ya sadece ürün parası olsaydı verirdim, ekstra mahkeme masrafını falan veremem dedi. Kafayı yedim, daha önce defalarca geldim bahane uydurdun, şimdi de bahanen bu mu dedim? Böyle işletme, böyle yasa olmaz. Hakkımızla kazanıp bozuk üründen paramızı almak için uğraştığımız işlere düştüğümüz hallere bakın, yazıklar olsun.

profile profile
02 Kasım 2024 17:33 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba Sezer D. “Media Markt'ta İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Mağduriyeti” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

05 Kasım 2024 20:36
08 Kasım 2024 09:41

Evet bilgilendirme yapıldı. Çalışanınızın ve şubelerinizin yaptığı ısrarla Hakem Heyeti kararını ödememe ürünü kabul için doğru yönlendirme yapmamasından dolayı kargo ücreti olan 1670TL nin sizi ilgilendirmediği bilgilendirmesi yaptınız.

08 Kasım 2024 09:48

Şimdi kontrol ettim sizin anlaşmalı Yurtiçi Kargo ile ürünü gönderdim. Eksik belge diye kabul etmemişiniz. Dalga mı geçiyorsunuz icra kararından büyük belge mi var. Orada Hakem Heyeti kararı da fatura da var. Ne istiyorsunuz ne

Nisa sonuçtan çok memnun

23 Nisan 2025 11:34
"Şikayet yayınlandığı andan itibaren müşteri hizmetleri benimle iletişime geçti ve sorunum çözülene kadar her gün arayarak bilgi verdiler süreci takip ettiler. Teşekkür ederim."
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2023 22:42
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
25 Aralık 2024 11:36