Media Markt Samsung 65Q70C Ayıplı Mal Satıyor Arkasında Durmuyor

15 Şubat 2024 20:03

26.01.2024 tarihinde Media Markt İzmit şubesinden Samsung 65Q70C modelini satın aldım. Cihazı kullanmaya başladığımda, internet tarayıcısı üzerinden 4K video açmaya çalıştım. Media Markt'ta aynı cihazı test ettiğimde orada aynı filmi aynı sitede 4K olarak açabildim; ancak evimde 100 Mbps internet hızıma rağmen açamadım. Youtube.com'da video ön izleme başladığında ve videoyu açtığımda, küçük ekranda görüntüleniyor ve tam ekran yapmıyor. Film izlerken TV donuyor, kumandayla hiçbir işlem yapılamıyor ve fişi çıkarıp takmadan düzelmiyor. TV'nin sol alt köşesinde ışık sızması ve bulutlanma sorunları var. Media Markt'a giderek TV'nin değişimini talep ettim; ancak 'Bizim böyle bir politikamız yok, servisi çağırın, onlar değişim raporu verirse değişiriz.' diyerek yardımcı olmadılar. Servis eve gelip, 'Evet, bunlar arıza.' dedikten sonra 15 gün bekletip, 'Bunlar arıza değildir, biz arıza olarak görmüyoruz.' şeklinde yanıt verdiler. Media Markt ayıplı mal satıyor ve değişim ya da iade yapmıyor. Bu durumda tüketici mağdur ediliyor.

15 Şubat 2024 20:10 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba Burhan Ö. “Media Markt Samsung 65Q70C Ayıplı Mal Satıyor Arkasında Durmuyor” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

18 Şubat 2024 14:09
Burhan
Burhan
18 Şubat 2024 14:41

Bozuk TV satıp bir de servis onay vermezse biz hiçbir şekilde değişim yapmıyoruz ürünü sattıktan sonra diyorsunuz bu yorumu okuyan Media Markt tan bir şey almasın benim gibi mağdur olmayın. Bozuk ve ayıplı da olsa değiştirmeyen bir firma.

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 23:00
Göktuğ sonuçtan hiç memnun değil

Göktuğ
28 Haziran 2024 21:43
Necat sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Sigortalı Televizyonumun Arızası Çözülemiyor

11 Ağustos 2025 10:05