Harun sonuçtan çok memnun

Mavi Pantolon Diz Bölgesinde Kırışıklık

Mavi Pantolon Diz Bölgesinde Kırışıklık
05 Haziran 2024 09:19

Merhaba sayın yetkili,

Ben Harun, 03.03.2024 15:43 tarihinde İzmir Karşıyaka Çarşı mağazanızdan kot pantolon satın aldım ancak, birkaç giyimimde fark ettiğim bir sorun hakkında sizinle paylaşmak istiyorum.

Pantolonu giydiğimde, özellikle diz bölgesinde belirgin kırışıklıklar oluşuyor ve bu durum ürünün düzgün bir şekilde durmasını engelliyor. Ürün yıkanıp ütülenmesine rağmen giydikten kısa süre sonra kırışıklık yapıyor ve kalıcı oluyor.

Bu kırışıklık sorunu nedeniyle pantolonun görünümü ve konforu maalesef olumsuz etkileniyor. Ürünle ilgili bu deneyimim nedeniyle bir endişe duyuyorum ve bu durumun çözümü için yardımınıza ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.

Bu konuda bana nasıl yardımcı olabileceğinizi ve ürünle ilgili olarak yapabileceğimiz bir çözümü tartışmak için sizinle iletişime geçmek istiyorum.

Şimdiden gösterdiğiniz ilgi ve desteğiniz için teşekkür ederim.

Saygılarımla,

15 Temmuz 2024 16:39

13.07.2024 tarihinde İzmir Mavibahçe mavi mağazasından kardeşime hediye kot şort aldım ancak kendisi sol arka katlama kısmının yürürken sürekli açıldığını aynı zamanda kasık bölgesinde potluk olduğunu yalnızca birkaç saat giydiğini ve günlerce giymiş gibi bollaştığını ifade ediyor. Değişim kartı da almamıştım ancak fişi var. İade koşullarını incelediğimizde yıkanan ürün iadesi olmadığını gördüğümüz için ürün yıkanmadı. Maviden aldığımız pantolonlardan memnunuz ürün değişimi konusunda destek olabilir misiniz

1721050418322.17210503827594150062672315059357.jpg
05 Haziran 2024 09:25 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Sayın Harun K., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

05 Haziran 2024 09:39

Çok kısa bir süre içerisinde geri dönüş yaptıkları ve çözüm ürettikleri için mavi markasına ve müşteri temsilcisi Meltem hanıma çok teşekkür ederim.

Sefa sonuçtan çok memnun

Sefa
07 Temmuz 2023 10:05
"Geçte olsa sorunum giderildiği için teşekkürler."
Sakıp sonuçtan memnun

Sakıp
18 Eylül 2024 15:32
"Ürün değişimi sağlandı. Teşekkürler..."

Ihsan
16 Mayıs 2024 13:17