Hediye
09 Ocak 2024 15:39

Mavi Mağaza tarafından mağdur edildim ve zan altında bırakıldım. 18 Aralık 2023 tarihinde Mavi online uygulama üzerinden satın aldığım 0_EOH1783081 paket numaralı kapüşonlu turuncu basic sweatshirt siparişim yanlış geldi. Beyaz, önü yazılı kadın sweatshirt gönderildi. Hemen müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattığımda, yanlışlık için özür dilediklerini, iade kodu oluşturup iade etmem gerektiğini söylediler. Ve iade kodu alarak 22 Aralık 2023 tarihinde saat 17.00 gibi Konya Real AVM mağazasına iade etmek istedim. Yaka kartında ismini H***** olarak hatırladığım görevli, farklı ürün gönderildiği için kargo yoluyla iade etmemi söyledi ve ben ürünü iade ettim ve ilk sipariş ettiğim ürünü tekrar mobil uygulamadan satın aldım. İade ödemem hesabıma geçmediği için birkaç kez müşteri hizmetlerini aradım ve özür dilenip tekrar en kısa sürede yardım edeceklerini bildirdiler. Fakat 08.01.2024 tarihinde ismi Z***** olan temsilci hanımefendi, bana doğru ürün gönderdiklerini, benim onlara farklı ürün gönderdiğimi iddia edip beni suçladı. Hem yanlış ürün gönderdiler, hem suçladılar. Mavi markasına yakıştıramadım ve Tüketici Hakları'na başvuracağımı bildiriyorum. Mağdur edildim ve zan altında bırakıldım, şikayetçiyim. b****@mavi.com

09 Ocak 2024 15:42 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan

Eren
08 Nisan 2024 16:19

Fatma
25 Temmuz 2023 12:19
Servet sonuçtan hiç memnun değil

Servet
11 Ağustos 2023 15:26