Mavi Kartuş Puan Ve Sipariş İptali

İsmail
06 Mayıs 2023 13:22

Mavi uygulaması üzerinden online alışveriş yaptım ancak ödeme adımında banka kaynaklı bir hata oluştu... Ödeme yapılmamasına rağmen sipariş oluşturuldu ve sipariş detayında "ödeme kontrol ediliyor" uyarısı çıktı. Bu arada 72₺ mavi kartuş puanımı kullandı. Yani siparişim ödeme yapılmadığı için tarafıma gönderilmeyecek. Bu durumda uygulama üzerinden siparişimi iptal edemediğim gibi mavi müşteri temsilcileri de iptal edemiyor hatta mavi kartuş puanımı da geri döndüremiyor. Bu teknoloji içerisinde mavi gibi bir markanın acizliğine bakın. Müşteriyi mağdur ediyor ve hatasını anlık olarak düzeltemiyor. 24-48 saat bekleyin diyor. Alacağım ürünün bedeni kalmayacak. Bari ürünü stoklardan ayırın bir tane diyorum onu da yapamayız diyor. Sözün özü Mavi'nin biraz paraya kıyıp uygulamasını çağımız teknolojisine uygun hale getirmesini ve siparişimi anında iptal edebilmem için bir buton koymasını kartuş puanımı da anında kartuş profilime yüklemesini istiyorum. İlginiz için teşekkürler.

06 Mayıs 2023 13:06

07 Mayıs 2023 08:45 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sayın İsmail K., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Mavi Mağazasında Değişim Ve İndirim Mağduriyeti

siparisim-iptal-edildi-urun-ve-odemem-ortada-yok-magdur-edildim-1.jpg

Mobil Uygulamada Sipariş İptal Butonunda Hata Ve Destek Alamama

Perihan
25 Aralık 2025 10:12
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Mavi Mobil Uygulamasında Sipariş Gönderilmedi, İptal Ve İade Talebi

Onur