Mavi Jeans Konya Kent Plaza Mağazası Hakkında

Davut
18 Temmuz 2023 22:39

Konya Kent Plaza Mavi Jeans mağazasından 15.07.2023 tarihinde 5.500-tl civarında toplamda 7 adet jean pantolon aldım. 18.07.2023 de pantolonun birini giymek için etiketlerini çıkardım üzerime giydim fakat kemer kısmında dikişlerde problemler olduğunu fark ettim. Herhangi bir kullanım yapmadan geri çıkardım ve yine Kent Plaza mağazasına iade için gittim. İlk etapta pantolonun etiketleri olmadığını söylediler fakat etiketler pantolonda olduğunu söyledim çıkardılar etiketleri pantolonda gördüler ama bu seferde incelemeye alacağız dediler. Kendilerine 4 gün önce alınmış bir ürünün hukuki süreci içerinde olsa dahi incelemeden iade alamayacaklarını kasadaki görevli bayan tarafımıza iletti. Bana bir değişim kağıdı verdi gönderdi. Durumu akşam babama söyledim babam mağazayı akşam aradı ve telefona b... İsminde çalışan bir bayan çıktı durumu telefondaki yetkiliye iletti fakat babamın aldığı cevap ise '' Mavi Jeans sattığı ürünlerinde etiketi çıkarılmış olması durumunda hukuki süreci içerisinde iade değişim talebi gelse de inceleme yapmadan yardımcı olmadığını ayrıca ürün kullanılmış diz oluşmuş '' şeklinde babama iletti. Ürünü giymek için mecburen etiketi çıkartırız zaten çıkartmamış olsaydım kemerindeki dikiş hatasını göremeyecektim. Ayrıca ürünü sadece mağazada kabinlerde denedim ve evde giymek için üzerime giyip anında çıkardım asla ve asla ürün kullanılmamıştır. Ürünün etiketleri pantolonun cebinde olduğu ve mağaza çalışanına verildiği kamera kayıtlarından izlenebilir. Mavi Jeans' in konu ile ilgili hızlı bir şekilde çözüm bulup yanlış anlaşılmayı ve uğradığım bu mağduriyetin ve çalışanlarınca karşılaştığım bu davranışın giderileceğini umuyorum.

19 Temmuz 2023 09:08 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın Davut Y., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

Ece
19 Eylül 2023 17:07
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Umut
25 Kasım 2023 20:38
Aytaç sonuçtan çok memnun

Aytaç
13 Kasım 2023 15:09
"Müşteri ilişkilerinden geri dönüş yapılıp problemim çözülmüştür teşekkür ediyorum"
Meliha sonuçtan çok memnun

İade Edilen Ürünün Ücreti Hala Hesabıma Yatmadı, Müşteri Hizmetleri İlgisiz

Meliha
25 Haziran 2025 16:29
"Mavi cinsin müşteri hizmetleri kesinlikle çok ilgisiz 18 gün boyunca parayı iade yapılmadı her gün müşteri hizmetlerini aramama rağmen tecrübesizliklerinden dolayı çözüm sunmadılar şikayet noktamı şikayetim yayınlandıktan sonra çözüm bulabildim teşekkür ediyorum şikayet.com size❤️"
iade-edilen-urunun-ucreti-hala-hesabima-yatmadi-musteri-hizmetleri-ilgisiz-7.jpg
iade-edilen-urunun-ucreti-hala-hesabima-yatmadi-musteri-hizmetleri-ilgisiz-3.jpg
iade-edilen-urunun-ucreti-hala-hesabima-yatmadi-musteri-hizmetleri-ilgisiz-1.jpg

Emel
17 Şubat 2025 14:43