LCW Porselenleri Naylonla Yolladı

23 Nisan 2024 16:24916
22 Nisan 2024 21:42

2 adet porselen fincan takımı aldım mavi... Biri hatalı pembe geldi onu geçtim ikisi de defolu ve naylonla yollanmış kutuya konmamış ekte videoları gösterdim. Telefonla ve WhatsApp üzerinden konuştuğum temsilciler ilgilenmedi klişe cevaplarla geçiştirdi. Şimdi size sorum bunu mu hak ediyoruz

22 Nisan 2024 21:45

İçinin videoları burda lütfen izleyin

22 Nisan 2024 21:57

Aldığım ürünlerle gelen ürünleri belgeledim 1 i değişik alakasız gelmiş

22 Nisan 2024 22:02

WhatsApp'ta benimle ilgilenen Zeliha Hanım bana şikayet edeceğimi bildirince sizinle yasal yollarda görüşmek istemeyiz diyor sağ olun ya bu mudur cevabınız ilginiz

22 Nisan 2024 22:05

Açarken ki manzara

23 Nisan 2024 23:27 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. LC Waikiki Ekibi

24 Nisan 2024 16:46

Ne arayan ne soran var LCW eski LCW değil. Binlerce ürün alan ben şaşkınım bu duruma. Sizi biz şımarttık demek ki çok rağbet ettik size. Ama bu şekilde ancak müşteri kaybedersiniz. Olayın takipçisi olacağım LCW

26 Nisan 2024 17:08

LCW ne aradı ne ilgilendi. Yıllardır binlerce alışveriş yaptım sizden çizginizi her geçen gün daha çok bozdunuz önce defolu ürün yolladınız defalarca uğraştım sonra naylonla yolladınız müşteri temsilcileriniz tamamen ilgisiz. Talep yolladım ne arayan var ne soran var... Bu kadar ticari bakmayın olaya... Sizi biz şımarttık al al zengin ettik sizi. Siz ise arkamızda durmadınız

Eksik Ürün Teslimatı Ve Müşteri Hizmetlerinden Destek Alamama

Feride
30 Ağustos 2025 14:15616

25.08.2025 tarihinde LCW’den 1 adet mutfak önlüğü ve 2 adet fincan takımı siparişi verdim (Sipariş No: 2508252002299). S...

LCW Yanıltıcı Fiyat Etiketi Ve Ücret Farkı İadesi

Berkay
15 Mayıs 11:56218

7 Mayıs 2026 tarihinde Maltepe Park AVM’deki LCW Home mağazasından, üzerinde kırmızı indirim etiketi bulunan 2’li fincan...

LCW Yanıltıcı Fiyat Etiketi Ve Ücret Farkı İadesi

Seda
LCW Mağduriyeti

LCW Mağduriyeti

Canan
LCW Eksik Ve Kargo Açık Halde Geldi!

LCW Eksik Ve KargoAçık Halde Geldi!

Furkan
LCW Fincanlardan Hayal Kırıklığına...

LCW FincanlardanHayal Kırıklığına...

Emine
LCW Kontrolsüz, Kırık, Hasarlı Ürün Gönderimi!

LCW Kontrolsüz,Kırık, Hasarlı Ürün Gönderimi!

Didem

Öne ÇıkanKonular