Kumtel Garanti Ürün Mağduriyeti

19 Mayıs 2023 14:30

Kumtel marka ankastre ürünü yaklaşık 5 ay önce kurulumu yetkili servisleri tarafından yapıldı. Ürünü 3 ayda 4-5 kere kullandım fırında yemeğimiz varken cihazı kapatmaya çalıştığımızda düğmesinin boşa döndüğünü gördük. Fişini çekmeyi düşündük ancak dolaba montajlı olduğundan dolayı çekemedik. Daha sonrasında kapatmak için boşa dönen düğmeyi çevirmek zorunda kaldık çünkü fırın kapatmıyordu en sonunda kapandı ve hemen servisten randevu talep ettik servis geldi. Ürünü yerinden çıkartıp üst kapağını aştı kablolar dolanmış termostatın yerinden çıktığını söyledi ve not olarak "Müşteri düğmeyi çevirmişte çevirmiş " olarak not aldı. Alınan notun üslubunu geçtim servis sorunun neden oluştuğunu bu neden boşa dönmüşte müşteri çevirmek zorunda kalmış diye tespit yerine daha 5 aylık cihazı garanti dışına çıkartıp servis ücreti ve parça ücreti yansıtma peşindeler. Teknik servis düğme ters yöne çevrilerek zorlanmış o yüzden boşa dönmüş dediler. Kimse kusura bakmasın evde cahil cühela yaşamıyor ilk kez de fırın kullanıyor değiliz. Müşteri memnuniyeti Kumtel firmasında esas alınmadığını deneyimleyerek öğrenmiş oldum. Kumtel marka adı altında herhangi bir ürünü bundan sonra ne evime sokarım ne de çevremdekilere tavsiye ederim.

20 Mayıs 2023 10:46 (Şikayetten 20 saat sonra)

Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Ankastre Ürün Kurulumunda Yaşanan Sorunlar Ve Ek Masraflar

Egemen
13 Ocak 2025 13:19

Serkan
05 Ekim 2023 16:16
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Yetkili Servis Şikayeti

Serap
17 Temmuz 2024 00:19
Kumtel Yetkili Servis Şikayeti

Beste
20 Mart 2024 14:05
Emre sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 15:44

Kumtel Kategorileri