Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Ankastre Fırın Çocuk Kilidi Kapanmıyor

Kumtel Ankastre Fırın Çocuk Kilidi Kapanmıyor
08 Mart 2024 18:29

Kumtel ankastre fırın çocuk kilidine sürekli kendini alıyor ve otomatiği çalışmıyor alalı birkaç ay olmadı sürekli bu sorunu yaşıyoruz. Bu ne saçmalık kendi paramızla rezil oluyoruz fırında hiçbir şey pişirmedim daha şimdi hiçbir şekilde dokunmatik ekrandan bir şey yapamıyorum. Aradığımda bir arıza nedeniyle olmuyor diyorlar servis yönlendiriyorlar. Servis gönderirlerse benim hiçbir hatam yokken para ödemek istemiyorum. Ve en kısa zamanda sorunumun düzeltilmesini ve yeniden yaşamamayı umuyorum.

03 Nisan 2024 18:58

Kumtel ankastre fırın çocuk kilidine sürekli kendini alıyor ve otomatiği çalışmıyor alalı birkaç ay olmadı sürekli bu sorunu yaşıyoruz garantisi var dendi çağrı merkezini arıyoruz bize ücretsiz gelip bakacaklar garantiniz iki yıl var deniliyor ama bizi arayan servis gelirsek ana kart değişimi yapmamız gerekir ana kart garanti kapsamında olmadığı için hem servis hem parça ücreti alırız diyor. Ancak bu ürün bana geldiğinden beri bu şekilde. Yani bana bu şekilde arızalı gönderilmiş anlaşılan. Müşteri hizmetleri servise servis aldığım yer Hepsiburada'ya Hepsiburada Kumtel müşteri servislerine yönlendiriyor. Gerçekten kötü ve müşteri karşıtı bir sistem. Benim hatam yokken servis ve parça ücreti ödemem istenmesi bir yana zamanım da harcanıyor. Zihinsel olarak zaten tamamen çöküyoruz. Asla düzelmiyor çocuk kilidi. Ücretsiz servis veya iade talep ediyorum. Kullanamadığım ürüne ücret vermek istemiyorum.

Ek
09 Mart 2024 07:47 (Şikayetten 13 saat sonra)
03 Nisan 2024 23:40

Benimle herhangi bir iletişime geçilmemekle ve bir çözüm bulmamakla beraber. Yakın zamanda tekrar iletişime geçtiğimde servis ve parça ücreti karşılığında servis alabileceğim tarafınızdan bana iletildi. Sorunum olduğu gibi devam etmekle fırın hala kendi kendine kilide geçip günlerce kilit açılmamaktadır.

04 Nisan 2024 16:36

Beni iş saatlerim içerisinde aradıkları için iletişim kuramadık ben aradığımda ise telesekreterde bekletip bir süre sonra aramayı sonlandırdılar

Kumtel Fırın Kendi Kendine Kilitlenip Ana Kart Yandı

Yusuf
17 Nisan 2025 23:29
Kumtel Fırın Kendi Kendine Kilitlenip Ana Kart Yandı

Kumtel Fırında Çocuk Kilidi Sönmüyor.

Cennet

21 Temmuz 2025 13:20
Tuğba sonuçtan memnun

Tuğba
01 Mart 2024 12:07
"Geri dönüş sağlayan müşteri temsilcisine teşekkür ederim"
Kumtel Kategorileri