Ayhan sonuçtan çok memnun

Ayhan
15 Ağustos 2024 17:45

Aydın Nazilli BİM market ten Kumtel 12000 BTU klima aldım. Servis kuruluma çok geç geldi. Ayrıca kurulum esnasında dış ünite montaj ayaklarını takmadılar. Vakum yapmadılar. Dış ünite montaj ayaklarını bana da vermediler. Ayrıca dış ünite yi tahta parçalarının üzerine beynelmilel yerleştirip geçmişler. Kurulum esnasında klima Eh 00 hatası verdi. Kabloları değiştirip klimayı çalıştırdılar ancak klima ertesi gün yine eh 00 hatası verdi. Müşteri hizmetleri ni arıyorum 3_4 sefer oldu. Yetkili servis gelecek diyorlar. Gelmiyor. Servisi arıyorum bugün geleceğiz yarın geleceğiz diyorlar gelmiyor lar. Kumtel servisi arıza kaydı açmaktan veya şikayet oluşturmaktan başka bir şey yapamıyor. Paranızla rezil olacaksanız BİM den Kumtel alın. Hiç tavsiye edilmez. Başınız çok ağrır.

16 Ağustos 2024 15:05 (Şikayetten 21 saat sonra)

Metehan
Metehan

Dış ünite bu şekilde yamuk olursa kompresör yağlama yapamaz cihaz kısa sürede bozulur

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Alınan Kumtel Klima Sürekli Arızalı, Servis Ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz

Ahmet
19 Eylül 2025 10:05