Sevde sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 17:45

İstanbul Pendik mağazasından Eylül sonu Martha daybed karyola, yatağı ve ikili kitaplığını sipariş verdim. İlk mağduriyetim tam iki ayın üzerine bugün onlarca aramam sonucu ürünler geldi. Kitaplık yanlış ürün gelmiş. Karyolanın kol kısmı atık. Yan kısmı bağlantı yeri atık. Yatağın jelatinini servis gidince açıp koyduk onda da bir şey çıkmayacağını düşündük. Onda da şöyle bir sorun çıktı. Karyola yavrulu kademeleri biri aşağıda biri yukarıda duruyor ve monte nasıl yapıldıysa yatağa oturmamızla kırıldı parçası. Asla muhatap yok mağazaya resim atıyoruz video atıyoruz. Dönüş sağlamıyorlar.

30 Kasım 2024 17:50 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

Sevde
Sevde
30 Kasım 2024 18:56

Ürünün iadesini talep ediyorum

07 Aralık 2024 10:03

Merhaba, Konuyla ile ilgili tarafınıza çözüm ekipleri aracılığı ile bilgilendirme sağlanmıştır. Sağlıklı günler dileriz. Çözüm Ekibi

Bilgesu
Bilgesu

Sorunu çözdünüz mü? Ben daha kullanmadım yanlış kurulum olduğunu düşünüyorum servis gelince kullanacağım çok sıkıldım Kelebek Mobilya dan

Nilber sonuçtan çok memnun

06 Mart 2025 11:26